影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

樂園能夠來到 Part 20 我真係覺得好不可思議,感激各位對樂園不離不棄

多謝局長的旅遊情報;多謝靚寶姐提供印度丶士耳其等冷門的電影電視劇另類推介;多謝heymanma 不時post 佢乖仔靚相等我地養下眼;多謝各小學家長捧場令我更加留意世界大事;多謝果d雖然唔係樂園常客但間唔中入來閃下的朋友;仲有其他隱形人,歡迎你地隨時現身

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

本來想寫篇千字文介紹我新歡出場,但諗諗下呢度應該冇乜人有興趣所以都係慳返,總之呢個係我現在的男朋友,神話的金烔完,雖然佢唔係睇一眼就覺得好靚仔果種人,但比起飯顔值,我一向更喜歡有意思的人,佢唔係完美的偶像,偶爾也會犯錯,但一路走來證明佢係一個正直可靠丶有正義感的人

三哥是一個神奇的混合體,有時候是一個愛囉嗦滑稽搞笑的大叔,極愛養生,比誰都愛惜自己的身體;有時候又是一個充滿熱血的年輕人,攀山騎單車衝浪滑雪,唔危險唔玩,是一個極限運動員。舞台上是光芒四射的偶像,舞台下真實平凡,是個溫暖近人的大哥哥。

他一直積極努力提升自己,為自己打造愛豆以外的品牌。今年有機會參與音樂劇大製作,進一步肯定了歌唱實力

他學習多國語言,去世界各地旅行,將拍到的照片和記錄文字集結成書;他熱心慈善,為受災和弱勢社群捐了很多錢;除捐款之外,還捐獻自己的才能,為視覺障礙青少年閱讀書籍,捐贈聲音。他勇於對社會議題發聲,參與光化門每一場的燭光集會。

多年來,三哥一直堅持自己的信念並過著自己想過的日子,不僅充實了自己的人生,也樂意分享及施予,永遠充滿正能量,人生導師不是浪得虛名

寫下寫下都幾百字,收手啦,呢個係佢本攝影集內親自拍攝的CD

https://youtu.be/T1_-Z1iJJKo

上年的音樂劇
https://youtu.be/MNoKSiWVnrY

sstepphanie    發表於 17-5-10 22:19

水晶宮

我仲諗緊你開唔開新舖,點知一入黎就見到開左

水晶宮

felixthemom 發表於 17-4-28 23:34
本來想寫篇千字文介紹我新歡出場,但諗諗下呢度應該冇乜人有興趣所以都係慳返,總之呢個係我現在的 ...

唔寫千字宣言比園居民,但用千字愛的宣言, 都好啦,不過佢第一張黑白相堅似曹格

水晶宮

回覆樓主:

我都唔知開左新舖,唔該在舊舖出memo , 我唔入影視睇其他topic , 所以唔知道開新舖

水晶宮

畀面勳章

靚寶 發表於 17-4-29 11:28
我都唔知開左新舖,唔該在舊舖出memo , 我唔入影視睇其他topic , ...

我見你地topic 未完嘛

水晶宮

回覆樓主:

既然我世界電影搜尋員,人地有球探,我就有電影探,搵d好睇的戲大家睇

又總括一下我覺得好睇的戲

只綜合愛情戲

土耳其 : 有毒蜂蜜 delibal
印度:對不起我愛你 sanam teri kasam
印度:青春洋溢色彩2014-那些年我們瘋狂的少年 yeh jawaani hai deewani
印度:未知死亡 (米叔浪漫劇)
韓國:我的ps搭檔

呢幾套愛情劇最like, 其他唔係愛情戲我唔多介紹了

其實仲有幾套,搵唔返個名

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜!恭喜! 開到第20part真的不容易 我雖然唔係一開始就留言,但都係睇住呢個舖誕生

套用Healer一句台詞 “但在差不多的人群中,她有些不同“,恭喜 felixthemon,在眾多 idol中,搵到一個值得你追隨的人

喜歡小池並不是因為他的樣子(奈何此小子樣子確是養眼)就是覺得在差不多的人群中,他真的有些不同,以他怕羞、率直嘅性格竟然可以成為韓流明星,但他卻不以為然:“我仍然是我,從來沒變過。“ 仍然愛自由,做佢愛做的事;訪問佢做演員最大得著是甚麼?他會坦然豪不做作地答是錢;會於運動之後獨個兒在coffee shop飲咖啡;會在無熊大陪同下,與經理人騎電單車突襲新劇宣傳照現場,大街大巷自拍,嚇了粉絲們一跳。

小池以演員為佢嘅職業,唔單只要做好呢份工,還要用心去做,從中得到幸福,並且己幸福地生活。

祝小池新劇《奇怪的搭檔》收視大發

水晶宮

Heymanma 發表於 17-4-29 18:22
恭喜!恭喜! 開到第20part真的不容易 我雖然唔係一開始就留言,但都係睇住呢個舖誕生 ...

嘩,呢批相想殺死人咩

水晶宮

回覆樓主:

同事知道我住寶馬山,即刻變左另一個人
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=25&tid=26606731&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=whatsapp

我無時間遊均bk咁多舖係香討真係好多好笑野,太多野睇,呢個post的賤回真係笑到甩肺,開post條友仔真係抵比人串

水晶宮

畀面勳章

靚寶 發表於 17-4-29 18:39
同事知道我住寶馬山,即刻變左另一個人
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=25&tid=26606731&u ...

寶福山

水晶宮

畀面勳章

孔劉台灣FM

水晶宮

回覆樓主:

佢d頭髮係咪決定以後都一舊舊

水晶宮

畀面勳章

靚寶 發表於 17-4-29 20:40
佢d頭髮係咪決定以後都一舊舊

鬼怪殺食就梗係要梳個金侁頭見fans啦,唔係可能有人柴台㗎

男爵府

好媽媽勳章

Congrats! 宜加順眼好多,三哥,禾支持你...繼續做星控

等我又sell 下,各位依個係申彗星,神話主音,排第四,又叫四爺,多多指教

水晶宮

畀面勳章

XOGOGO 發表於 17-4-29 21:16
Congrats! 宜加順眼好多,三哥,禾支持你...繼續做星控

等我又sell 下,各位 ...

My number 1 and number 2

男爵府

好媽媽勳章

felixthemom 發表於 17-4-29 21:48
My number 1 and number 2

Yeah! 繼老大後,今次三哥式洗腦

水晶宮

回覆樓主:

都話森林無限大

水晶宮

回覆樓主:

新床及柜到了,咁就冇左16000,未計搬走舊床1000蚊,呢款要用到佢結婚

水晶宮

畀面勳章

靚寶 發表於 17-4-30 17:57
新床及柜到了,咁就冇左16000,未計搬走舊床1000蚊,呢款要用到佢結婚

幾靚喎

首頁

尾頁

跳至