美容扮靚

跳至

首頁
45678...13

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

今日下午時段新城財經台有個節目又係講這美容話題,個美容顧問講打斑只可打2次,變淡已經係好好成功,如果貪心繼續做,會傷左皮層,出現反黑,越打得多反黑範圍會越大越嚴重,因為皮層打薄哂傷左。就算任何打斑機都救吾到,嚴重去睇皮膚科醫生啦

複式洋房

Applewong8888 發表於 17-5-27 16:08
咁之前美容院有冇幫你結過焦?

有,第一次有結的

複式洋房

cinda72. 發表於 17-5-28 13:50
jm你做左第2次未呀?
我都好想知掂唔掂呀?
做左可唔可以出包膠呀?

快了,這星期會打第2次,我會上來報告,感謝大家的幫忙

複式洋房

回覆樓主:

其實打這一次pico,加上吃藥,效果已經好明顯,至起碼我現在安心很多,第2次還未做,這是最近影的,
她們打的手勢比起我之前打的好得多,
告訴我別太心急,因為pico是打散黑色素後再新陳代謝排出,所以要點時間,但其實情況受控制我已很感恩,希望盡快回復正常

水晶宮

jesssi 發表於 17-5-29 11:53
其實打這一次pico,加上吃藥,效果已經好明顯,至起碼我現在安心很多,第2次還未做,這是最近影的,
她們打 ...

效果好好,其實只係似d人未打斑咁,唔講唔知你經歷過反黑!

複式洋房

Elenalan 發表於 17-5-29 11:58
效果好好,其實只係似d人未打斑咁,唔講唔知你經歷過反黑!

是的,醫生很指細指示治療師要如何打,重點在那裡,不過太多專用術語,我不太明白 ,治療師亦都打得很指細,也許是我情況真的很嚴重吧,醫生亦說不要太心急,因為要完全退不會是一朝一夕,經過這次我怕了,我現在只去這一家美容院,最起碼我看得出是有心給我治療,
我真的要再一次多謝cinda72的介紹,錢是花了,但我安心了,化點妝問題已經不太大

別墅

jesssi 發表於 17-5-29 11:53
她們打 ...
比起之前真係好咗好多呀反黑都有呢個進度真心勁喎,不過真係要搵間好的美容院唔容易呀,唔單只機要勁,冇一個經驗豐富的人打都是冇用,正如俾部法拉利俾個P牌揸一樣......輕側無料到,重側炒車都有份呀~

男爵府

jesssi 發表於 17-5-29 12:04
是的,醫生很指細指示治療師要如何打,重點在那裡,不過太多專用術語,我不太明白 ,治療師亦都打得很指細 ...
請問你打Pico幾錢一次呀?
Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

複式洋房

AppleChow 發表於 17-5-29 14:07
請問你打Pico幾錢一次呀?
Tks!

試做是1980,不過我要加頭打,加左1500,之後course10次,45000送補濕facial,做到效果我已經很開心,貴但值,期待之後既效果

禁止訪問

大宅

jesssi 發表於 17-5-29 15:12
試做是1980,不過我要加頭打,加左1500,之後course10次,45000送補濕facial,做到效果我已經很開心,貴但 ...

其實做Pico 痛吾痛㗎?

侯爵府

見你D斑淡左好多, 替你開心,我地女人最重要塊臉,加油

男爵府

要新陳代謝好 黑色素會消得快啲
做多啲運動 早啲訓
快啲好番

複式洋房

++EE 發表於 17-5-31 16:13
其實做Pico 痛吾痛㗎?

不痛的

複式洋房

回覆樓主:

多謝大家!
我已做了第2次,情況一天天理想,很高興,我相信完成療程是可以完全康復的

複式洋房

回覆樓主:

付上報告,我答應給仙姐看效果的,感謝

珍珠宮

jesssi 發表於 17-6-11 01:01

又好了很多!

子爵府

jesssi 發表於 17-6-11 01:01

好理想……!
當日見jm你反黑得咁勁以為你有排搞,而家兩次已回復一半以上!我相信好快可以變番靚!
我成面荷爾蒙斑打左普通1064 八次,未完全清曬都決定停打了……真係驚左反黑……
祝你早日完全康復,消滅曬d衰斑!

首頁
45678...13

尾頁

跳至