6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

Sharonhoy 發表於 17-5-31 20:36
今天依然是分享榛榛新買的圖書。所有的圖書,依然是在淘寶購買。今次買了大量的圖書,但只時間和榛榛試看部 ...

Can you pm me the book list and taibao link?

May I know what kind of books you would recommend for 6-12m old baby?

大宅

可否pm book list and taobao link?
謝謝分享

大宅

MommyPanel勳章 BK Milk勳章

今天依然是分享榛榛新買的圖書。所有的圖書,依然是在淘寶購買。今次買了大量的圖書,但只時間和榛榛試看部 ...

可以pm淘寶買英文圖書嘅link比我嗎?thx

別墅

可以給我book list & 淘寶link 嗎?謝謝

別墅

Sharonhoy 發表於 17-6-7 11:46
都係架, 但都俾佢接觸下

但我個b 會拎黎楂、咬..... 根本都冇聽我講嘢咁既?
咁我係咪都照講呢?

同埋通常佢係食完奶跟住就瞓,咁我應該係先同佢講書,然後先餵奶瞓覺?

複式洋房

Sharonhoy 發表於 17-5-22 13:41
之前已分享了的同事給了我寶寶書單,今次就是分享我依著書單,購買了部分圖書,而現在圖書已到手了。所有圖 ...

樓主可以俾條link我嗎?

大宅

回覆樓主

樓主可以PM我書單同淘寶link嗎?謝謝

複式洋房

回覆樓主

樓主,可以share淘寶link 同埋book list 嗎?Thanks!

別墅

Sharonhoy 發表於 17-5-18 14:52
都係架,要堅持同佢睇架,大家都加油,要堅持下去。

請問可以分享淘寶的鏈接和書單給我嗎?謝謝!

洋房

我仔仔4個月我就開始同佢講故事書 依家佢8個月 拎起本書都係揭開同玩 都係無咩耐性 (大家有冇咩suggestion ar ) thanks
可唔可以Share埋 book list 我ar thanks

別墅

回覆樓主:

想要淘寶link & book list ,萬分感謝

男爵府

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以分享淘寶link嗎

別墅

回覆樓主

我仔仔依家9個月大,我都想同佢一齊多睇繪本,樓主可分享book list嗎?

複式洋房

Sharonhoy 發表於 17-5-18 15:06
已經PM左個BOOK LIST你了

可否分享書單? 我都想買書但唔知邊本好呀

男爵府

coffeeyan1023 發表於 17-12-31 16:13

建議去淘寶買一枝小達人點讀筆,
真係好用到爆,
可以配既書多到睇唔晒,
有聲效,有趣過自己讀俾佢聲好多。

男爵府

Sharonhoy 發表於 18-1-3 14:44
建議去淘寶買一枝小達人點讀筆,
真係好用到爆,
可以配既書多到睇唔晒,

我屋企有三種點讀筆,有時間我再分享,但最近真係好忙。

你地有興趣可自己search,
1.oxford path 最貴,我買二手朋友都收我8000,但我仔唔太喜歡
2.小達人,筆好便宜,淘寶買200-300人仔,可配好多書,但讀書要好小心,避來簡體字有d難度
3.易讀寶,香港買,有繁體,有廣東話,但可配既書唔多,筆連30多本薄書,7xx港元

男爵府

Sharonhoy 發表於 18-1-3 14:49

我屋企有三種點讀筆,有時間我再分享,但最近真係好忙。

我而家買點讀書買到上晒癮,次次上淘寶都睇點讀書,
我家中的書已多到爆了。

禁止訪問

複式洋房

coffeeyan1023 發表於 17-12-31 16:13

但係好似收唔到呀... 介唔介意send 多次

大宅

回覆樓主

Can you pls pm book list & taobao link, thanks

首頁

尾頁

跳至