自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

馬明嫂 發表於 17-5-4 08:35
Same as my exbf
成日話點解就我咁多 我都唔就返佢
其實係我就佢就到好辛苦

我ex都係呀,會唔抵得你舒服過佢,話我要不斷用腦你唔洗,又會係咁問我儲到幾多錢,洗咗幾多錢(自己搵自己洗的),真係分手之後好舒服:mother:

珍珠宮

siumeow 發表於 17-5-4 12:04
我果件極品都叫想用free 我30蚊黎引我丫~
你果件$30極品點識嫁?
我果件低b仔,當時我夜晚打比佢問佢仲咩吳交貨,佢串我話好夜啦,我要訓,害我幫我做埋,零神三點先有得訓,當初佢已經簡最易果部分黎做囉!!

朋友果件煩膠仲有低能野,輸打win要,大家聚會時佢都帶啲棋,card game要大家陪佢玩,遊戲規矩又講啲吳講啲為求自己勝出,有次有同學夾份做馬比其中一位同學出線,煩膠輸左又要發脾氣,佢仲成日扮大佬,好似有次大家話去西貢行山,行完因為個位太出,要坐返的士入西貢,佢好好人咁幫大家節的士,開左陣車就塞車,煩膠又要怨塞車,之後的士司機串佢,我一早講左塞車建議你入馬鞍山啦,你自己堅持話要西貢食海鮮炸麻,塞車我仲驚過你啦,之後煩膠發脾氣要大家陪佢落車,有兩個男同學質問佢點解吳同大家商量下,搞到咁,又要行多獲,後尾佢發脾氣話吳同大家食,忘記左約左人

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

Angel_Rose 發表於 17-5-4 12:23
你果件$30極品點識嫁?
我果件低b仔,當時我夜晚打比佢問佢仲咩吳交貨,佢串我話好夜啦,我要訓,害我幫我 ...

隔離department……好彩唔係成日見到。

佢最恐怖係,當年興用msn, 佢偷我msn頭像照,用黎做自己頭像照,即刻想攞刀斬死佢!
我是一隻喵

別墅

我諗起一個男仔,都唔知話佢小家定咩
.
.
有次成班男女朋友去唱K慶祝其中一個女仔生日,佢男朋友埋單,咁我同另外幾個女仔都問埋單幾錢,話夾番錢比壽星女男友,佢話唔洗比佢請,我地話唔好,我地都想夾一份請壽星女,但佢男友同壽星女都好堅持話唔洗比,點知,其中一個有份出席既男仔唱我地幾個女仔係菠蘿雞,真係勁嬲呀,之後都冇再同佢地玩,好怕呢啲人

別墅

siumeow 發表於 17-5-4 12:34

佢最恐怖係,當年興用msn, 佢偷我msn頭像照,用黎做自己頭像照, ...
咁佢又真係幾迷戀你

子爵府

MommyPanel勳章

咁計較的男人好難相處,完全出唔到大場面。

珍珠宮

siumeow 發表於 17-5-4 12:34

佢最恐怖係,當年興用msn, 佢偷我msn頭像照,用黎做自己頭像照, ...
講開又講,個低b仔的msn頭像,係謝師宴啲相,咁岩有一幅大合照我企佢前面,佢就cut左黎用

別墅

siumeow 發表於 17-5-4 09:12
我遇過一件極品。

當時單身,有日平日放假,有個男人約我睇戲。

之後一齊拍拖去旅行係咪會話你咪同我搞野所以...........,結咗婚又會話你咪同我生仔所以家用方面..........

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

Angel_Rose 發表於 17-5-4 12:54
講開又講,個低b仔的msn頭像,係謝師宴啲相,咁岩有一幅大合照我企佢前面,佢就cut左黎用 ...

咁樣當合照?佢有心攝你後面企啦!
我是一隻喵

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

bulledesavon 發表於 17-5-4 12:41
我諗起一個男仔,都唔知話佢小家定咩
.
.

會唔好係壽星女個男友之後去問個男仔攞返錢?唔係關佢俾事?佢自己有無俾自己份?
我是一隻喵

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

鬢如霜 發表於 17-5-4 13:06
之後一齊拍拖去旅行係咪會話你咪同我搞野所以...........,結咗婚又會話你咪同我生仔所以家用方面........ ...

仲有人同佢之後?
我是一隻喵

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

jump.jump 發表於 17-5-4 05:18
睇完揾老公心得個鋪,醒起以前有遇過好小心眼既男人,我覺得係屬於 ' 雞肋類別 ' ,後來分開左我都其實理解 ...

我舊公司有個同事, 真係下下計住, 佢拍拖就AA制自已比返自已果分, 同事一齊食飯,凍飲加2蚊都同你計

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

bulledesavon 發表於 17-5-4 12:43
咁佢又真係幾迷戀你

俾佢department見到佢msn頭像照係我,一定以為我同佢出街,佢幫我影相

希望當時無人見到

以後乜鬼都唔會用有樣既相

別墅

siumeow 發表於 17-5-4 13:16
會唔好係壽星女個男友之後去問個男仔攞返錢?唔係關佢俾事?佢自己有無俾自己份?
...
根本問唔番個真相,呢個人屈我地係菠蘿雞時,在場既只得我地其中一個女仔同埋果對情侶,而根據呢個女仔講番,最奇怪係當時對情侶亦冇表態幫我地澄清,我地幾個女仔每次出來玩都有夾錢,唯獨係唱K呢次,我地分別都問左幾次壽星女張單幾錢,果時大家都細個唔係好有錢,我地都覺得要佢男友出晒好甘,我地都明確表態左幾次想夾番,但佢都死都唔肯講幾錢,話唔洗比,我都後悔當時冇即場塞$500比佢算,情願比多左好過咁樣矇上污點

珍珠宮

siumeow 發表於 17-5-4 13:13
咁樣當合照?佢有心攝你後面企啦!
諗返起都覺得嘔心

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

鬢如霜 發表於 17-5-4 12:09
我ex都係呀,會唔抵得你舒服過佢,話我要不斷用腦你唔洗,又會係咁問我儲到幾多錢,洗咗幾多錢(自己搵自 ...

我都有人唔抵得我份工舒服過佢,佢話佢份工好辛苦,佢d錢先係辛苦錢。事實係佢會考零分,會有幾多選擇?

我話你阿媽無話你知既咩?細個唔勤力讀書,大過份工就係會好辛苦,佢無講呀? 講完佢 原來佢阿媽真係無咁講過 所以佢細個真係日日返學校發夢同玩。
我是一隻喵

別墅

有,果阵后生。所以从此以后带眼人

別墅

siumeow 發表於 17-5-4 09:12
我遇過一件極品。

當時單身,有日平日放假,有個男人約我睇戲。

比返錢好啲,杯咖啡你未飲啫但係你叫架嘛

子爵府

講真 , 我覺得俾番錢係正常

如果大家覺得 $3x 係少數目 , 咁就唔使俾番人 ? 而又係度討論 ?

就算人地追緊人 , 就老馮要人地出錢 ?

水晶宮

畀面勳章

此君有40000000000USD, 第一次離婚時,只付了四百萬美元,個女人可是幫他創業,生左六個小孩

首頁

尾頁

跳至