開倉報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇D BB車呀, high chair, BB 衫呀?呢排睇到有牌子果D都好貴

大宅

最關心BB問題熱投勳章

只限今日

複式洋房

羽音 發表於 17-5-9 16:55
只限今日

在葵涌有好多外貿開倉,便到笑

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

糯米mm 發表於 17-5-9 22:48
在葵涌有好多外貿開倉,便到笑
請問係邊呢?我都唔多覺

別墅

tccsam516 發表於 17-5-9 12:26
有冇D BB車呀, high chair, BB 衫呀?呢排睇到有牌子果D都好貴

bb車黎緊吉之島做折上折(5月10至14)去買啦,千零蚊都有,bb床睇你想買咩床,都好平呀,我用網床做bb床再加張海馬床褥加埋都唔洗千五,bb衫買uniqlo都得啦,又平又好著,唔洗專登去搵開倉,bb用品一次過上佐敦護協買,買唔齊先再去吉之島再買

大宅

回覆樓主:

尼個

洋房

nghn 發表於 17-5-10 01:09
bb車黎緊吉之島做折上折(5月10至14)去買啦,千零蚊都有,bb床睇你想買咩床,都好平呀,我用網床做bb床再 ...
咁網床係咪收得埋果D?
同埋想咩下買BB車有咩要注意? 我見有好多種都唔知點選擇

別墅

tccsam516 發表於 17-5-11 11:38
咁網床係咪收得埋果D?
同埋想咩下買BB車有咩要注意? 我見有好多種都唔知點選擇 ...

網床係呀,可以接到成支柱咁既!
bb車唔建議你買果d話由初生可以用到好大個果d款,因為初生款既一定係大大部,反而到佢接近1歲你同佢出街想買d輕便方便上落既bb車,點都係分開2部!

男爵府

回覆樓主:

去綠色小腳板看下

男爵府

網床我冇買, 覺得咁細位置, 小朋友唔夠地方走動, 如果想買, 可遲啲先決定, 不過要留意, 香港天氣潮濕, 好多時都會易發霉。

bb車我買graco citilite, 黑紅色間條, 平靚正, 我小朋友由1個月用到依家4歲, 單手可收車, 又唔重, 下面有藍可放小小野, 都係千幾元

男爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

QABABY 發表於 17-5-15 09:11
網床我冇買, 覺得咁細位置, 小朋友唔夠地方走動, 如果想買, 可遲啲先決定, 不過要留意, 香港天氣潮 ...
你架bb車邊度有得買?

男爵府

fy_925 發表於 17-5-15 16:16
你架bb車邊度有得買?

之前係荷花既bb展, 荷花都有得賣

大宅

尼間bb野好平,特別衫仔,質量都好好,經常有開倉,可以加facebook留言下

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

tccsam516 發表於 17-5-11 11:38
咁網床係咪收得埋果D?
同埋想咩下買BB車有咩要注意? 我見有好多種都唔知點選擇 ...

網床比bb玩多,瞓覺麻麻
羊年行大運!

複式洋房

其實工廠區好多樓上鋪都平過街鋪

洋房

佐敦有間舖賣嬰兒野抵過出面, 我係響隔離版見到FB post, 希望幫到你啦

https://www.facebook.com/piyobab ... 61084762421/?type=3

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

nghn 發表於 17-5-10 01:09
bb車黎緊吉之島做折上折(5月10至14)去買啦,千零蚊都有,bb床睇你想買咩床,都好平呀,我用網床做bb床再 ...

想問下你網床配海馬床褥係咪即買即有?要俾size特別訂嗎?床褥大概幾錢呀?Thanks.

別墅

sharpbaby 發表於 17-6-21 08:52
想問下你網床配海馬床褥係咪即買即有?要俾size特別訂嗎?床褥大概幾錢呀?Thanks.
...

要訂呀,冇得即取,我記得勁平好似2百幾定300咋,其實睇你訂幾厚,我訂成3吋,薄d又平d

別墅

回覆 nghn 的帖子

啊,咁又好抵喎~~~~等我買咗床再去問問價先
唔該晒

首頁

尾頁

跳至