親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

fatboyL2 發表於 17-6-30 12:32
是每人頭$6oo?

sorry,寫到一舊舊,係每人約$1200
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

回覆 AK+BB 的帖子

請問幾時是花期呢? 應該幾時去會是最靚呢?

伯爵府

pauline_c 發表於 17-6-30 11:34
如果有國內車牌打算自駕,可以搵吓神州,深圳攞車。包車可以搵吓皇包車。
...

未租過國內車 係咪有國際牌就可以?只試過台灣自駕 知國內五人車收費嗎 謝謝

伯爵府

fatboyL2 發表於 17-6-30 12:32
是每人頭$6oo?

1200三日兩夜是一人價

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

花花b 發表於 17-6-30 14:00
未租過國內車 係咪有國際牌就可以?只試過台灣自駕 知國內五人車收費嗎 謝謝
...

唔係我租嘅~ 唔知價,你搵吓神州租車 la! 算係比較有口碑。

國內車牌唔同國際車牌,有香港車牌可以喺國內申請,自己上國內申請,或經 "李x" 駕駛學院申請都可以,都係要親身上國內嘅!有效期 5 年。

導航可以用高德地圖,資料準,方便。

伯爵府

pauline_c 發表於 17-6-30 14:13
唔係我租嘅~ 唔知價,你搵吓神州租車 la! 算係比較有口碑。

國內車牌唔同國際車牌,有香港車牌可以喺國內 ...

好的 謝謝分享

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Giant 發表於 17-6-29 11:42
間酒店超正,有幾款以唔同花為主題的房間,服務又超好,有賓至如歸的感覺,係我住過大陸酒店唯一一間留有印 ...
請問花之戀酒店有沒有沖涼洗頭牙膏..... 有沒有浴缸, 整體清潔嗎

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

lovelysky 發表於 18-3-20 10:07
請問花之戀酒店有沒有沖涼洗頭牙膏..... 有沒有浴缸, 整體清潔嗎
有齊個人護理用品(舊番梘又香又好用),至於浴缸 ...... 印象中好似有的(因唔浸浴,冇太記住)。衛生程度,我俾滿分。
房內仲有部咖啡機,塞粒咖啡杯落去沖,多款咖啡選擇。
如果冇帶女性衛生用品,可以問酒店攞架。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Giant 發表於 18-3-20 11:25
有齊個人護理用品(舊番梘又香又好用),至於浴缸 ...... 印象中好似有的(因唔浸浴,冇太記住)。衛生 ...
唔該晒, 請問你住邊款酒店, 跟團嗎, 有冇自己外出行街, 有咩行

子爵府

Giant 發表於 18-3-20 11:25
有齊個人護理用品(舊番梘又香又好用),至於浴缸 ...... 印象中好似有的(因唔浸浴,冇太記住)。衛生 ...
請問有冇3腳插蘇

首頁

尾頁

跳至