用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1243|主題: 921883

唐洪分手了,傳被洗米華愛將 力追唐詩詠  

水晶宮

國民生產總值:73525

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔係呱,洪靚仔好多喎

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56689932&category_guid=7018882&category=instant&issue=20170513

唐詩詠同男友洪永城近日傳感情亮起紅燈,《蘋果》更獲知情人士透露,週焯華(洗米華)頭號愛將、該集團執行董事盧啟邦(Andrew)最近想追唐詩詠,令洪永城遇上勁敵。(新聞連結: http://bit.ly/2rbffrM )

對於傳被Andrew追求,詩詠今日短訊回覆傳媒時,直言傳聞好「Crazy」,但就避談是否認識Andrew,佢話﹕「我知道將會有很多傳言
所有不是事實的事,我不會回應,避免影響他人。我只想好好工作,希望大家看到我的努力。」

而今日詩詠喺instagram上載咗一張穿上貼身白色衫,坐喺窗台上望向外面風景,好有意境。

詩詠留言:「Life is like a mirror, It'll smile at you if you smile at it. Have a good day!(生活就好似一面鏡,只要你笑,它就會跟著笑)#nlife #natalietong # goodlife」似乎想話畀大家知,佢面對咩事都好,會笑住去面對,死黨黃翠如都有留言叫佢「笑多啲」,而網民則叫詩詠「加油」。

大宅

國民生產總值:3353

BKXmas勳章

回覆樓主:

靚女多人追好正常。

男爵府

國民生產總值:5917

BKXmas勳章

同時上娛樂版同港聞版, 犀利

珊瑚宮

國民生產總值:103763

醒目開學勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

meow 發表於 17-5-14 01:54
靚女多人追好正常。

老老實實,在電視睇佢真係完全唔似36歲~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

國民生產總值:4143

BKXmas勳章

回覆樓主:

尋日睇佢同宣萱場鬧交戲,原來佢演鬧交戲時講既對白係講得清楚好多,無咁多懶音

男爵府

國民生產總值:6001

BKXmas勳章

佢咁答即係默認

別墅

國民生產總值:891

BKXmas勳章

點解佢鍾意親都係花心男

男爵府

國民生產總值:9403

BKXmas勳章

回覆樓主:

我好唔明, 唐c有乜好成日講?
做戲唔特別
個樣唔特別
但就被記者係要寫成萬人迷咁
日日出新聞
來來去去就係邊個追佢盛盛

jelly123    發表於 17-5-16 17:41
meow_day    發表於 17-5-15 13:44
FiFi@2012    發表於 17-5-14 17:58

珍珠宮

國民生產總值:33260

BKXmas勳章

青青河邊草 發表於 17-5-14 08:40
做戲唔特別
個樣唔特別

自己放料

大宅

國民生產總值:2809

BKXmas勳章

回覆樓主:

詩詠今日短訊回覆傳媒時,直言傳聞好「Crazy」,但就避談是否認識Andrew,佢話﹕「我知道將會有很多傳言
所有不是事實的事,我不會回應,避免影響他人。我只想好好工作,希望大家看到我的努力。」

咁樣答已算否認

伯爵府

國民生產總值:15567

BKXmas勳章

回覆樓主:

真係慘,答又比人話做新聞,唔答比人話自己放風,真係做咩都錯

funfun759    發表於 17-5-16 16:06
oni2    發表於 17-5-15 11:27

珍珠宮

國民生產總值:31521

開心吸收勳章 2017勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

anncee 發表於 17-5-14 08:21
點解佢鍾意親都係花心男

呢個男人都係出名花心?
我是一隻喵

珍珠宮

國民生產總值:35579

BKXmas勳章

anncee 發表於 17-5-14 08:21
點解佢鍾意親都係花心男

x2

男爵府

國民生產總值:9571

BKXmas勳章

回覆樓主:

係生果報無聊啫,成日做新聞。經常鬧大台揾位插但又日日updated受歡迎節目劇情,好似撒嬌咁

天珠殿

國民生產總值:907312

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

我中意唐...都希望佢揾到幸福

funfun759    發表於 17-5-16 16:07
oni2    發表於 17-5-15 11:28
selinako^^    發表於 17-5-14 13:00

水晶宮

國民生產總值:73525

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

siumeow 發表於 17-5-14 09:29
呢個男人都係出名花心?

跟得洗米,都知咩人

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56689425&category_guid=7018882&category=instant&issue=20170513

太陽世紀集團(1383)主席周焯華(洗米華)頭號愛將、該集團執行董事盧啟邦(Andrew),凌晨喺北角遭兩名刀手伏擊,司機挺身護主,及時登車逃離現場。盧啟邦嘅司機受輕傷,兩人隨即到醫院求醫及報警。警方現正追緝刀手下落並調查其行兇動機。(新聞連結: http://bit.ly/2qcrjvF )。

Andrew今次被伏擊登上港聞版,但原來過往佢都經常成為娛樂版嘅主角,而Andrew最新嘅目標,竟然就係《不懂撒嬌的女人》嘅唐詩詠。最近詩詠BB同男友洪永城感情亮紅燈,咁今日就有知情人士就向《蘋果》透露,話Andrew曾經透過友人相約詩詠BB食飯,而詩詠BB都有應約,但係飯局人數有幾多,知情人士就未有透露喇!

講番Andrew嘅新目標《不懂撒嬌》嘅詩詠BB,喺戲度就俾賤Han(黎諾懿)欺騙感情,最後詩詠BB就情歸Saving哥(王浩信),劇情就講到佢可以開花結果,之但係,現實中嘅詩詠BB就好似冇咁順暢喇,早年佢苦戀崔建邦,年屆36歲嘅佢,最近就漏口風又話閃婚、又話想生BB,但另一邊廂又傳佢同男友洪永城嘅感情又屢傳亮紅燈。噚日詩詠BB出席新劇開鏡時,被問到同洪永城嘅感情時,佢就咁答:「感情我哋不嬲都想低調,大家俾啲空間我哋。佢都講咗,我哋之後會再講。」再有記者問佢同洪永城幾耐冇見,身為女友嘅佢竟然要停一停,諗一諗先答話有同對方聯絡,仲話感情問題要認真考慮,先可以回答。(新聞連結: http://bit.ly/2puWOlH )

至於Andrew過往嘅緋聞,最爆嘅當然係2013年,佢同前港姐許亦妮傳出緋聞,但當時Andrew已經有正印女友蔡一鳳,當時蔡仲未同盛品儒拍拖。

嗰陣許亦妮同Andrew俾傳媒影到、關係曝光,觸動咗正印蔡一鳳。就係咁,Andrew同許亦妮關係見光死。除咗許亦妮、蔡一鳳之外,曾經同Andrew扯上關係嘅女星仲有Jeana(何佩瑜)、文凱玲等。

大宅

國民生產總值:2603

BKXmas勳章

做戲唔特別
個樣唔特別

普通女人個,講到好似絕世美女同好女友。

sonet    發表於 17-5-16 15:54

珍珠宮

國民生產總值:33260

BKXmas勳章

emilmama 發表於 17-5-14 10:57
普通女人個,講到好似絕世美女同好女友。

日日都有佢新聞,好煩厭

伯爵府

國民生產總值:17084

BKXmas勳章

有背景的集團CEO約食飯,唐cw夠胆唔去嗎?如果佢有副業,應該有幾層樓揸手吧!

水晶宮

國民生產總值:56940

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節

做戲唔特別
個樣唔特別

同感

緣份的天空    發表於 17-5-16 16:42
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎