自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

就算分手,都唔好同洗米頭號愛將一齊
都唔細,唔想結婚,都唔知她要求啲咩對象

水晶宮

booop 發表於 17-5-16 16:22
唐也不是什麼好女仔 凈係中意靚仔 無品男 tum得姖開心掛

同埋e家覺得自己紅左

你覺得佢揀的都係靚仔?

水晶宮

tansyneko 發表於 17-5-16 15:34
竟然係女仔唔想結

可能係個男未有能力令佢覺得可以付托終生呢

珍珠宮

tansyneko 發表於 17-5-16 15:34
竟然係女仔唔想結

係咪個女仔自己以為紅左,又以為自己仲有市場所以唔想咁快結婚呀?

大宅

佢根本唔係純情女仔,扮野同粗口到暈。

男爵府

回覆樓主:

我有啲同情 Tony, 呢單嘢一出,一面倒覺得 Tony 唔好,其實外人都唔知佢哋分開原因

琥珀宮

牛奶朱古力 發表於 17-5-16 16:25
唐事業剛起飛
但我睇依篇係話唐都心急想結,但洪未定性唔想結住?

http://www.msn.com/zh-hk/entertainment/news/%e4%b8%8d%e5%a9%9a%e5%8d%b3%e3%80%8c%e5%88%86%e3%80%8d-%e5%94%90%e8%a9%a9%e8%a9%a0-%e6%b4%aa%e6%b0%b8%e5%9f%8e%e6%ad%a3%e5%bc%8f%e5%88%86%e6%89%8b/ar-BBBbRcB?li=BBqiJuS&ocid=iehp

節錄︰
詩詠與洪永城已經拍拖兩年多,兩人都已屆適婚年齡,尤其詩詠已經36歲,心急想結婚亦無可厚非。但消息指33歲的洪永城仍然未定性,更自認「冇本事」養老婆,最後兩人在婚期上未能達成共識,更因此經常有爭拗,所以最終決定和平分手!

琥珀宮

Lovelovebear 發表於 17-5-16 16:58
係咪個女仔自己以為紅左,又以為自己仲有市場所以唔想咁快結婚呀?

http://www.msn.com/zh-hk/entertainment/news/%e4%b8%8d%e5%a9%9a%e5%8d%b3%e3%80%8c%e5%88%86%e3%80%8d-%e5%94%90%e8%a9%a9%e8%a9%a0-%e6%b4%aa%e6%b0%b8%e5%9f%8e%e6%ad%a3%e5%bc%8f%e5%88%86%e6%89%8b/ar-BBBbRcB?li=BBqiJuS&ocid=iehp

節錄︰
詩詠與洪永城已經拍拖兩年多,兩人都已屆適婚年齡,尤其詩詠已經36歲,心急想結婚亦無可厚非。但消息指33歲的洪永城仍然未定性,更自認「冇本事」養老婆,最後兩人在婚期上未能達成共識,更因此經常有爭拗,所以最終決定和平分手!

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

bluetulip 發表於 17-5-16 16:56
可能係個男未有能力令佢覺得可以付托終生呢

節錄︰

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

bluetulip 發表於 17-5-16 16:55
你覺得佢揀的都係靚仔?

佢應該對d細眼男情有獨鍾
崔波波同洪永城都係咁上下
望咩呀望

水晶宮

男女分手, 唔一定錯一定在個男身上
可憐人自有可恨處
related to timing and not the right person

琥珀宮

lamtw 發表於 17-5-16 17:34
真分定假分
可能為咗劇宣傳,未講得因為套劇仲播緊,兩人分手D報導有唔同版本,一時話係女唔想結,一時又話係男唔想結,無句真

大宅

funfun8 發表於 17-5-16 17:13
我有啲同情 Tony, 呢單嘢一出,一面倒覺得 Tony 唔好,其實外人都唔知佢哋分開原因
...

其實33歲係娛樂圈,男唔想結好正常姐,點解要話洪衰?剛過tvb.事業未起步,未想结係理解到。feel到佢好愛唐。

大宅

係咪真嫁

公爵府

唐小姐眼光確系有問題.但佢都唔系傻ga ?果位盧先生早幾日先至俾人開片.做佢另一半咪成日好擔心 ? 唐小姐點會得閑到羅心來擔呀 ?

水晶宮

funfun8 發表於 17-5-16 17:13
...

網民好鍾意將自己想像當事實。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無人有聽唐上李居明個電台節目, 有講佢婚姻, 個時聽完心諗.... 即係洪唔係佢真命天子, 如果無記錯話真命天子會買幾幢樓過佢, 好錫佢!

有無人聽過仲記得?

禁止訪問

開心吸收勳章

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

booop 發表於 17-5-16 16:22
唐也不是什麼好女仔 凈係中意靚仔 無品男 tum得姖開心掛

同埋e家覺得自己紅左

揀靚仔。。。。請問佢邊個前度算靚仔?
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

首頁

尾頁

跳至