用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

二手市場 今日: 702|主題: 2235894

[其他] 出售榮華四喜餅卡

男爵府

國民生產總值:5389

畀面勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

出售榮華四喜餅卡50=1張
有12張
六喜餅卷75=1張
有8張

有封套
有意pm
面交/郵寄

王國熱話
姐姐唔聽我指令。。。求解決方法
工人落街會同你講聲嗎?
真心問:一個姐姐照顧唔照顧到一對孖胎...
分享自己請本地完約菲姐姐, 只需 $700 .. 唔...

男爵府

男爵府

大宅

國民生產總值:3409

BKXmas勳章

回覆樓主:

想問四喜同六喜到期日及四喜係精裝定正常?thx

男爵府

kikilam66 發表於 17-5-30 19:28
想問四喜同六喜到期日及四喜係精裝定正常?thx

四喜係精裝,到2020年

男爵府

回覆樓主

:mother::mother::mother::mother:
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎