用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 2071|主題: 920292

各位jm 有無可靠既搬屋公司可以分享下

民房

國民生產總值:20

BKXmas勳章

我下個月要搬屋,呢十年都無搵過搬屋公司搬屋,所以完全無頭緒。想各位jm分享下可靠既公司同埋黑店,好驚中招。唔該晒(emoji)

水晶宮

國民生產總值:50772

BKXmas勳章

實X 幾好呀 (同某家品傢俬店同名), 逐件收費, 數目分明

上次我搬有三個男人, 都快手
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

珍珠宮

國民生產總值:32369

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我搬過幾次都是用立誠, 唔係平, 但服務幾好

水晶宮

國民生產總值:58443

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都係用實惠,有網站預計到價錢

男爵府

國民生產總值:5424

BKXmas勳章

linkyip 發表於 17-5-14 08:30
我下個月要搬屋,呢十年都無搵過搬屋公司搬屋,所以完全無頭緒。想各位jm分享下可靠既公司同埋黑店,好驚中 ...

我用一口價全包個d

珍珠宮

國民生產總值:32804

BKXmas勳章

回覆樓主:

搬過2次幾好,自己生意,1次3個男人嚟,另1次有5個,好似因為下單搬大屋,5個嚟搬我細屋先超快搞掂

民房

BKXmas勳章

sassyqueen 發表於 17-5-14 15:14
我用一口價全包個d

一口價全包果d 邊度搵架

民房

BKXmas勳章

小紅梅 發表於 17-5-14 15:20
搬過2次幾好,自己生意,1次3個男人嚟,另1次有5個,好似因為下單搬大屋,5個嚟搬我細屋先超快搞掂
...

可否pm 我呀,謝謝

複式洋房

國民生產總值:225

簡乂公司

男爵府

BKXmas勳章

linkyip 發表於 17-5-16 09:35
一口價全包果d 邊度搵架

So 生
我朋友介紹

洋房

國民生產總值:35

恩家搬屋,老實可靠,快靚正,價錢合理,個人經驗。

子爵府

國民生產總值:12542

BKXmas勳章

sassyqueen 發表於 17-5-16 17:41
So 生
我朋友介紹
可介紹給我嗎? 係來我家睇幾多野? 定比個屋大小佢? thx.

珍珠宮

國民生產總值:31539

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

我之前裝修,呢隻嘅jm 介紹樂安居&工聯會。 我問過價,2間搬遷費差不多。 但我需要存倉同清傢俬,樂的存倉平一半。 當日好準時,5個cfu, 都斯文有禮,好快攪掂70+箱、鋼琴、雪櫃都pack 好。

大宅

國民生產總值:2623

BKXmas勳章

蕃茄薯仔湯 發表於 17-5-14 08:34
實X 幾好呀 (同某家品傢俬店同名), 逐件收費, 數目分明

上次我搬有三個男人, 都快手 ...

淨係好在數目分明,但用兩次都遲大到,你預遲兩三個鐘啦,要吉時入屋嘅就咪喇,打去cs就話自己乜都唔知,自己遲大到,仲要有啲師傅鞋口鞋面,人地搬屋佢就死老豆咁,仲要走果時係口講人壞話,話“咁x多雜物”,又話人地好怕污糟,整到啲牆咁,大佬呀,新裝修梗係驚架啦,你地搬野又兜野high埋幅牆度,講客壞話唔緊要,唔好一行出門口就講囉,真係永不錄用

男爵府

BKXmas勳章

fleshmoon 發表於 17-6-20 12:04
可介紹給我嗎? 係來我家睇幾多野? 定比個屋大小佢? thx.

佢上來屋企睇你幾多野再報價
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎