用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 676|主題: 916533

CSL續約

水晶宮

國民生產總值:53338

開心吸收勳章 2017勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

打左n咁多次電話黎終於有新offer想問下大家係咪最抵

6G,4g 包隧道牌照費+已扣減回贈 ~ 為起$217/月,簽24個月,是否已經係最平,係傾呢個電話中我冇續到想“r”下睇下再有冇超市現金券之類

彩鑽殿

國民生產總值:795689

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

michelle071180 發表於 17-5-14 10:51

請問回贈是什麼

水晶宮

開心吸收勳章 2017勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

yanyan-mummy 發表於 17-5-14 11:10
請問回贈是什麼
回贈係“錢”減返錢落你月費度,之前都係幾十蚊,今次係減$90,所以月費平左。宜家用緊2.5g咋加埋隧道費拉上補下都要成$227。宜家平左10蚊但有成6g所以心大心細

男爵府

國民生產總值:9896

BKXmas勳章

michelle071180 發表於 17-5-14 10:51

你幾時到期?我7月到期,csl一直都唔減,要$29x,早2星期先話跟返我之前咁$27x,其實我已經心郁郁想轉hkbn,如果csl offer $21x,我會認真考慮繼續用。

珍珠宮

國民生產總值:36395

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

會唔會考慮轉3?琴晚經過見到,csl我唔再考慮完全收唔到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:9896

BKXmas勳章

kiko_mami 發表於 17-5-14 11:20

我c6話3重衰,真係可以用到無朋友。

水晶宮

我呢邊收得好喎,我驚3係我呢邊唔好

水晶宮

ozoz 發表於 17-5-14 11:20
你幾時到期?我7月到期,csl一直都唔減,要$29x,早2星期先話跟返我之前咁$27x,其實我已經心郁郁想轉hkbn, ...

c6都話呢個價錢抵,我都等緊佢再打電話黎

水晶宮

ozoz 發表於 17-5-14 11:20
你幾時到期?我7月到期,csl一直都唔減,要$29x,早2星期先話跟返我之前咁$27x,其實我已經心郁郁想轉hkbn, ...

我都係7月到期,佢話宜家續下個月即收$217月費喎

男爵府

國民生產總值:7339

BKXmas勳章

Csl 在mtr 差不多收唔到

wcpcelia    發表於 17-5-14 18:55

大宅

國民生產總值:1650

tochest 發表於 17-5-14 12:17

我收到wor

大宅

國民生產總值:1650

好抵
我下個月到期
佢地只offer我$298

我轉去smartone

珍珠宮

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

michelle071180 發表於 17-5-14 11:38
我呢邊收得好喎,我驚3係我呢邊唔好

我收唔到,d人sd野比我等足一日見我冇反應打黎我先知佢搵過我我仲要交316真係火都黎埋
感激遇上你~

水晶宮

tochest 發表於 17-5-14 12:17

我收到喎

侯爵府

國民生產總值:23663

hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

kiko_mami 發表於 17-5-14 12:38
我收唔到,d人sd野比我等足一日見我冇反應打黎我先知佢搵過我我仲要交316真係火都黎埋 ...

有時係張sim咭問題,去換過張

侯爵府

國民生產總值:22303

BKXmas勳章

michelle071180 發表於 17-5-14 11:40
我都係7月到期,佢話宜家續下個月即收$217月費喎

$217 6gb好抵呀,我之前R到牙血都出埋只係比到$268我咋

水晶宮

baby_yee 發表於 17-5-14 12:49
$217 6gb好抵呀,我之前R到牙血都出埋只係比到$268我咋

唉吖……佢果日打比我我忙緊煮飯,我話比我考慮下喇,佢話呢個價啱啱今日先出所以即打比我,但我煮緊飯叫佢過2日再打黎……其實係想問下c6係咪最抵

大宅

國民生產總值:2754

BKXmas勳章

3 ,對我來說免費都不合。

男爵府

國民生產總值:8627

BKXmas勳章

我續左約,$298,10g /month

珍珠宮

nganc9 發表於 17-5-14 12:46
有時係張sim咭問題,去換過張

換左幾張,電話都換埋底板,結果一樣
感激遇上你~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎