用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工
有冇12月廣華媽媽呀?

別墅

國民生產總值:867

BKXmas勳章

你地BOOK左結構未啊?

王國熱話
見領事
又係求水山
請問Expedxx 訂房, 有promotion code 分享嗎?
有冇j m 諗過一個人去日本旅行

民房

國民生產總值:4

minacalvinbb 發表於 17-5-14 11:12
你地BOOK左結構未啊?

我未啊!要咁早book架?之前醫生話19-20週先做結構,所以我仲未book

別墅

BKXmas勳章

chungchi1988 發表於 17-5-14 12:14
我未啊!要咁早book架?之前醫生話19-20週先做結構,所以我仲未book

我book定啊!周圍都好full

複式洋房

國民生產總值:162

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都未book, 希望廣華今次會有結構期俾我

洋房

國民生產總值:39

我都係12月生廣華媽媽,今日剛book左楊添榮醫生8月照結構,好險!時間剛剛21週!提醒12月份生的媽咪要打去心儀醫生度book了,未book遲左過左22週先照會無禁好。:)

複式洋房

國民生產總值:186

12月媽媽哈佬~ 今日去排新症 聽樓上jm講而家要book定照結構? 我咩都未搞 只有排左唐氏期同產檢期,我7week新登記, 12week唐氏,成21week先第一次產檢,請問有無jm有我咁耐先第一次做產檢?

洋房

EM@ 發表於 17-5-16 21:05
12月媽媽哈佬~ 今日去排新症 聽樓上jm講而家要book定照結構? 我咩都未搞 只有排左唐氏期同產檢期,我7wee ...

我情況都係感!6月1照唐氏,7月27先第一次廣華產檢,今日book左8月1私家診所照結構,時間同第一次產檢好接近。但照結構最好係19-22週做,所以時間只係剛剛好咋,book遲d都過期。

複式洋房

szeue 發表於 17-5-16 21:59
我情況都係感!6月1照唐氏,7月27先第一次廣華產檢,今日book左8月1私家診所照結構,時間同第一次產檢好接 ...

慘啦!我仲咩都未搞 !nifty 同結構我都未諗定搵邊個醫生添呀!

洋房

EM@ 發表於 17-5-16 22:24
慘啦!我仲咩都未搞 !nifty 同結構我都未諗定搵邊個醫生添呀!
...

唔緊要,我諗您呢一兩星期決定都未遲,如果您心儀一d貴d嘅醫生,可能會無禁full呢,加油!我搵嗰個係全港最平結構醫生,haha

複式洋房

szeue 發表於 17-5-16 22:43
唔緊要,我諗您呢一兩星期決定都未遲,如果您心儀一d貴d嘅醫生,可能會無禁full呢,加油!我搵嗰個係全港 ...

平但係睇得清唔清楚?幾錢呀?
邊區?

洋房

EM@ 發表於 17-5-17 04:07

平但係睇得清唔清楚?幾錢呀?

有媽媽話陳醫生部機都幾清,1400蚊,佐敦區。我諗一分錢一分貨,d 2 3千蚊嘅醫生一定有其他好處嘅,例如4d、好細心照得好仔細感。但我要求唔多,照一照但求安心就得。:)

別墅

BKXmas勳章

EM@ 發表於 17-5-16 22:24
...

我搵陳敏儀做結構

複式洋房

minacalvinbb 發表於 17-5-17 10:23
我搵陳敏儀做結構

我見有好多jm都有搵佢 有啲人話佢cool有啲人話佢幾好 請問咩價錢同邊區?

別墅

BKXmas勳章

EM@ 發表於 17-5-17 10:34
我見有好多jm都有搵佢 有啲人話佢cool有啲人話佢幾好 請問咩價錢同邊區?
...

我覺得佢幾好 旺角,2000

複式洋房

minacalvinbb 發表於 17-5-17 16:38
我覺得佢幾好 旺角,2000

2000都okay喎 旺角都近 仲要係女醫生無咁尷尬 請問難唔難book

別墅

BKXmas勳章

EM@ 發表於 17-5-17 18:53
2000都okay喎 旺角都近 仲要係女醫生無咁尷尬 請問難唔難book

盡快打去!好快full

複式洋房

minacalvinbb 發表於 17-5-17 20:57
盡快打去!好快full

明天一早打試下⋯

複式洋房

國民生產總值:162

BKXmas勳章

回覆樓主:

廣華通常做唐氏嗰一日會俾埋結構期嘅,但多數俾高齡嘅孕婦。所以如果唔係過35歲,最好自己約定私家做結構。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎