用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 73|主題: 61260

[淘寶] 膠衣柜如何運香港最平

大宅

國民生產總值:2547

BKXmas勳章

請問膠衣柜如何運香港最平送入住宅,有冇唔計體積,size:25cm宽33cm深高85cm,是拆件運的。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
荷塘怪事~哈哈!
花膠控
(emoji)車包
栗。饅頭

大宅

國民生產總值:4397

BKXmas勳章

bibiwuwu2 發表於 17-5-14 11:20
請問膠衣柜如何運香港最平送入住宅,有冇唔計體積,size:25cm宽33cm深高85cm,是拆件運的。

...
呢類通常淘寶直送最抵

333s    發表於 17-5-15 13:13

瑪瑙宮

國民生產總值:140038

BKXmas勳章

bibiwuwu2 發表於 17-5-14 11:20

...

為何不買大一些。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

大宅

BKXmas勳章

333s 發表於 17-5-15 13:13
為何不買大一些。

厨房放不下

子爵府

國民生產總值:11622

瞓得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

用淘寶直送啦!我之前買左個濶d嘅5層,人仔46+上門收港幣$30!

有時效保証,佢遲左一日送俾我,佢退返一半運費$26人仔!

大宅

BKXmas勳章

竇漪房 發表於 17-5-15 13:40
用淘寶直送啦!我之前買左個濶d嘅5層,人仔46+上門收港幣$30!

有時效保証,佢遲左一日送俾我,佢退返一半 ...

好奇怪有時佢係冇淘寶直送呢欄俾我選擇,之前亦買過膠衣柜都係用佢仲好平運費添,但今次冇咗淘宝直送唔知點解?朋友話試過買膠柜用淘直但運費已經冇之前咁平

別墅

國民生產總值:794

BKXmas勳章

bibiwuwu2 發表於 17-5-15 14:09
好奇怪有時佢係冇淘寶直送呢欄俾我選擇,之前亦買過膠衣柜都係用佢仲好平運費添,但今次冇咗淘宝直送唔知 ...

好似圓通無合作了, CANCEL了

大宅

BKXmas勳章

pikpikpik2 發表於 17-5-15 14:21
好似圓通無合作了, CANCEL了

用淘宝直運最好,一㩒就睇到運費多少啱就用,唔使估估吓

男爵府

國民生產總值:8952

BKXmas勳章

bibiwuwu2 發表於 17-5-15 14:09
好奇怪有時佢係冇淘寶直送呢欄俾我選擇,之前亦買過膠衣柜都係用佢仲好平運費添,但今次冇咗淘宝直送唔知 ...

係呀。我都搵唔到直送

係咪直送執左?

大宅

BKXmas勳章

vickling 發表於 17-5-15 14:47
係呀。我都搵唔到直送

係咪直送執左?

我朋友試過揾到但運費好似60幾蚊人仔貴咗好多,之前又係用佢運膠柜,仲大過今次買既size連其他嘢,除咗住宅费都係28蚊勁抵

瑪瑙宮

國民生產總值:140038

BKXmas勳章

bibiwuwu2 發表於 17-5-15 13:21
厨房放不下

明白, 當廚柜也行。

廚房用了 缝隙柜。

廚柜 我 prefer 以下 。
可做衣柜,书柜,杂物柜。 环保PP材质,无毒无味零甲醛。透氣

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

大宅

國民生產總值:3075

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章 2017媽媽節

我買左呢個都係用官集
好似5.x kg

大宅

BKXmas勳章

erica_brima 發表於 17-5-15 21:10
我買左呢個都係用官集
好似5.x kg

幾錢運費?

大宅

國民生產總值:3075

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆 bibiwuwu2 的帖子

唔記得啦我用4px,自取
首1kg,$9.5
之後每半kg,好似$3/$4

珍珠宮

國民生產總值:30104

畀面勳章 BKXmas勳章

我上年淘過4層,用直送(同其他大件嘢一齊個運費抵d),不過實物佢個包裝唔係好大(如圖),如果你屋企近官集4PX果d自取點,我諗官集會抵d,起碼慳返上門果$30先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎