用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

嬰兒用品 今日: 1|主題: 82777

cocoonababy 鵝蛋床

民房

國民生產總值:23

有冇媽咪想出手cocoonababy的嬰兒床啊 唔知好唔好用 幫唔幫到初生嬰兒瞓覺?

王國熱話
生日banner連design介紹
想幫仔仔搞生日,有冇荃灣區Party Room 介紹?
影bb 1歲相,但預著唔好攝影師
租吹氣彈床平靚正

複式洋房

國民生產總值:313

BKXmas勳章

我聽過好用,但係用得頭3個月有d唔抵 (一反身就唔用得)
我買左sleepyhead/dockatot,可以用到9個月

複式洋房

國民生產總值:132

BKXmas勳章

買左, 我覺得好用, BB訓到4個月

複式洋房

國民生產總值:199

BKXmas勳章

我朋友早生我半年, 我買左個送俾佢, 等佢用完, 我又可以接住用~~

別墅

國民生產總值:637

BKXmas勳章

我都考慮緊買

複式洋房

國民生產總值:361

想問下 邊度買平呀

複式洋房

國民生產總值:205

BKXmas勳章

回覆 emosniw 的帖子

想問問sleephead 係邊度買?

複式洋房

國民生產總值:313

BKXmas勳章

回覆 yvonne_ma1229 的帖子

我喺amazon uk買,或者你用轉運可以買美版dockatot
不過以我所以淘寶都有(叫“思麗比德”),佢話係official代理,睇你信唔信得過喇 ;)

別墅

國民生產總值:637

BKXmas勳章

emosniw 發表於 17-6-15 12:12
回覆 yvonne_ma1229 的帖子

我喺amazon uk買,或者你用轉運可以買美版dockatot

Amazon uk 買怎樣運回來?有無轉運公司分享?thanks!

複式洋房

國民生產總值:361

回覆樓主

買左 期待bb到時用

複式洋房

國民生產總值:153

BKXmas勳章

edith301 發表於 17-5-14 12:10
有冇媽咪想出手cocoonababy的嬰兒床啊 唔知好唔好用 幫唔幫到初生嬰兒瞓覺?
...

買左!好用!bb訓得好舒服!因為包住,安全感大!佢話去到3個月,但我bb兩個月已經比較重!
但套窩左落去!
冬天用一流!如果夏天用既話,灰色果張被會勁熱!我bb蓋住,早上出曬汗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎