用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 294|主題: 91761

有冇台灣IVF女性醫師介紹﹖

民房

國民生產總值:5

BKXmas勳章

我見好多人(就人係台灣人嘅forum)都係睇男性醫師多,但我幾抗拒男性醫師,想問有冇人係睇女醫師架﹖

別墅

國民生產總值:997

BKXmas勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

洋房

國民生產總值:56

BKXmas勳章

我下個月帶我妹去台灣做ivf ,相熟男醫生,不過經驗豐富,收費便宜,前期可以在澳門促排,不用留台灣太多日!

瑪瑙宮

國民生產總值:130907

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

neko_501 發表於 17-5-15 22:05
我下個月帶我妹去台灣做ivf ,相熟男醫生,不過經驗豐富,收費便宜,前期可以在澳門促排,不用留台灣太多日 ...

有冇咩詳細資料

洋房

BKXmas勳章

la_source 發表於 17-5-15 22:21
有冇咩詳細資料

其實因為我地係澳門人,醫生係台灣、澳門都係註冊醫生,咁前期嘅所有嘢都可以唔洗去台灣,全程都係同一個醫生跟足,仲可以做第三代pgd,飛台灣只係大概需要兩日就可以了

瑪瑙宮

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

neko_501 發表於 17-5-15 22:26
其實因為我地係澳門人,醫生係台灣、澳門都係註冊醫生,咁前期嘅所有嘢都可以唔洗去台灣,全程都係同一個 ...

咁如果我在香港工作
老公是澳門的
都不可以?

洋房

BKXmas勳章

la_source 發表於 17-5-15 22:28
咁如果我在香港工作
老公是澳門的
都不可以?

唔好意思,不可以意思係咩呀?其實咩人都可以去做架。其實我自己之前都係做ivf 嘅護士,所以先識呢個醫生,有咩問題其實都可以問我呀,解答到我都會幫你呢

別墅

國民生產總值:766

BKXmas勳章

neko_501 發表於 17-5-15 22:49
唔好意思,不可以意思係咩呀?其實咩人都可以去做架。其實我自己之前都係做ivf 嘅護士,所以先識呢個醫生 ...

請問台灣搵邊個醫師的?

瑪瑙宮

neko_501 發表於 17-5-15 22:49
唔好意思,不可以意思係咩呀?其實咩人都可以去做架。其實我自己之前都係做ivf 嘅護士,所以先識呢個醫生 ...

我想問一下你呢個台灣醫生
是否可以係澳門駐診?

洋房

BKXmas勳章

la_source 發表於 17-5-16 08:51
我想問一下你呢個台灣醫生
是否可以係澳門駐診?

可以呀,佢都係澳門註冊醫生

瑪瑙宮

neko_501 發表於 17-5-16 15:18
可以呀,佢都係澳門註冊醫生

有冇這個醫生的資料可提供

洋房

BKXmas勳章

可以放卡片上來嗎?

瑪瑙宮

neko_501 發表於 17-5-16 16:41
可以放卡片上來嗎?

應不可以

民房

國民生產總值:10

BKXmas勳章

neko_501 發表於 17-5-15 22:26
其實因為我地係澳門人,醫生係台灣、澳門都係註冊醫生,咁前期嘅所有嘢都可以唔洗去台灣,全程都係同一個 ...

請問可唔可以pm詳細資料呀,thz(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

民房

國民生產總值:16

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
可唔可以pm醫生資料?
同埋想請問ivf大約幾$$?

複式洋房

國民生產總值:179

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
麻煩pm埋我謝
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎