用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 121|主題: 253439

P牌ee最後今天

水晶宮

國民生產總值:59856

雞年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

剛見到,唔知平唔平,但見大家有時都問,所以鋪上來。
長發街青山道富x藥房,即恆x銀行對面。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1948

BKXmas勳章

回覆樓主:

有咩送

別墅

國民生產總值:663

BKXmas勳章

xl幾錢?睇唔清圖片。thx

翡翠宮

國民生產總值:84360

食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

水晶宮

hapibb 發表於 17-5-14 14:20
有咩送

唔知,因我唔買尿片所以唔去睇,只影相即走人。

水晶宮

wdxgw2015 發表於 17-5-14 14:43
xl幾錢?睇唔清圖片。thx

係喎,唔明點解我放親相上bk就睇唔清,但睇番自己手機是好清的。

剛剛找我手機唔見左呢張相我無得睇答唔到你
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎