用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 610|主題: 928092

張頴康又做老竇喇 麥雅緻宣佈有喜4個月

水晶宮

國民生產總值:74120

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56688799&category_guid=7018882&category=instant&issue=20170513

麥雅緻同老公張頴康帶埋囡囡小荳今日喺馬鞍山出席「繽FUN童夢園」活動,麥雅緻宣佈再度懷孕4個月:「之前唔係好舒服,自己都有啲壓力,所以咁遲先講,不過暫時未知係仔定女。」佢透露預產期係10月,暫時決定剖腹生BB。

麥雅緻話老公想要囡囡多啲,但係自己就無所謂,張頴康話:「老婆就想要仔,一人一個,冇理由成屋人都黐住我㗎?o依家又多一個小朋友,動力大咗,要努力工作。」身旁嘅小荳就話想要個妹妹,母親節仲準備咗粉紅色嘅禮物畀媽媽。

麥雅緻笑言兩個夠晒數,張頴康就話今次再生BB,都係想一家四口,等小荳將來有個伴:「其實老婆一直話再計劃下先,係我溫柔地夾硬嚟要生多個。」

問到張頴康第時BB出世,零用錢會唔會再少啲?佢話:「應該唔使嘅,其實每日有100蚊真係夠使。」

侯爵府

國民生產總值:23088

2017媽媽節

回覆樓主:

子爵府

國民生產總值:10275

BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

翡翠宮

國民生產總值:92633

2017勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

民房

國民生產總值:15

衷心祝福佢地一家!

伯爵府

國民生產總值:18472

認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

子爵府

國民生產總值:13010

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BKXmas勳章

同杏兒斗快

伯爵府

國民生產總值:17688

BKXmas勳章

回覆 mickeyeva 的帖子

恭喜!
大女兒準備呈分試!只要努力!目標近在只尺

伯爵府

國民生產總值:18493

2017勳章 BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:4411

BKXmas勳章

弓起弓起

琥珀宮

國民生產總值:163175

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 2017媽媽節

mickeyeva 發表於 17-5-14 14:54
恭喜晒

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56688799&category_guid=7018882&category ...

大宅

國民生產總值:1501

好鐘意呢對,恭喜

大宅

國民生產總值:4963

mickeyeva 發表於 17-5-14 14:54
恭喜晒

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56688799&category_guid=7018882&category ...

侯爵府

國民生產總值:21779

BKXmas勳章

回覆樓主:

一日一百蚊真係夠駛~~~~
聽到都感動

mother904    發表於 17-5-15 01:10

男爵府

國民生產總值:7613

BKXmas勳章

回覆樓主:

恭喜

大宅

國民生產總值:2129

回覆樓主:

好多好消息~ 恭喜~

男爵府

國民生產總值:8065

BKXmas勳章

rean_chau 發表於 17-5-14 16:50
一日一百蚊真係夠駛~~~~
聽到都感動

好男人,對家庭既付出,好愛老婆同囡囡。

別墅

國民生產總值:567

BKXmas勳章

上星期日係elements同佢一家擦身而過

男爵府

國民生產總值:8365

BKXmas勳章

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:7876

BKXmas勳章 2017媽媽節

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎