用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 43|主題: 252057

遺失兒童八達通

大宅

國民生產總值:1438

畀面勳章 BKXmas勳章

有冇人琴晚約十點在67M巴上拾到八達通一張?仔唔見左。

翡翠宮

國民生產總值:79570

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 動物勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

up

天珠殿

國民生產總值:898094

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

伯爵府

國民生產總值:18342

BKXmas勳章

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:4438

BKXmas勳章

qoobe 發表於 17-5-14 22:47

3406 7333 九巴失物熱綫

子爵府

國民生產總值:14214

BKXmas勳章

如屬個人八達通 (有相片果種), 可以打去報失, 致其失效
然後再作補領

王國會長

國民生產總值:34099

雞年勳章 2017勳章 Xmas吸收勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章 2017媽媽節

男爵府

國民生產總值:6065

BKXmas勳章

大宅

okee 發表於 17-5-14 23:16
3406 7333 九巴失物熱綫

已打,紀綠在案,未有人拾獲。

大宅

回覆樓主:

其實我貼左仔個名同電話在卡上,等左兩日都冇人打俾我。

天珠殿

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

天珠殿

我小朋友都跌過, 轉個頭, 已經揾唔返

大宅

wcpcelia 發表於 17-5-15 15:59
我小朋友都跌過, 轉個頭, 已經揾唔返

(emoji)

天珠殿

希望有好心人比番你

別墅

國民生產總值:512

BKXmas勳章

我仔試過學生八達通連埋學生證&某制服團員證一齊跌係巴士
半個鐘後已向巴士熱線報失,但無暫停八達通,諗住等人執到有通知
點知等咗1個星期都無消息,八達通又無人用過
唔知係咪佢個證件包太殘舊,比清潔當垃圾掃走

男爵府

國民生產總值:6094

美好大世界2017勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

回覆樓主:

阿女成日都唔見,我最多都係入$50,無咁肉痛,尤其是見啲同學有帶果啲,成日落巴士勾到野跌左,我見到叫到嘅都有6張呀(9月至今)有時勾到人書包,都唔算係佢錯嘅
想認識多啲屯門友
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎