自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

有冇人琴晚約十點在67M巴上拾到八達通一張?仔唔見左。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

up

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

男爵府

qoobe 發表於 17-5-14 22:47

3406 7333 九巴失物熱綫

珍珠宮

如屬個人八達通 (有相片果種), 可以打去報失, 致其失效
然後再作補領

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

子爵府

牛年勳章

大宅

畀面勳章

okee 發表於 17-5-14 23:16
3406 7333 九巴失物熱綫

已打,紀綠在案,未有人拾獲。

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

其實我貼左仔個名同電話在卡上,等左兩日都冇人打俾我。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雲母殿

我小朋友都跌過, 轉個頭, 已經揾唔返

大宅

畀面勳章

wcpcelia 發表於 17-5-15 15:59
我小朋友都跌過, 轉個頭, 已經揾唔返

(emoji)

雲母殿

希望有好心人比番你

男爵府

我仔試過學生八達通連埋學生證&某制服團員證一齊跌係巴士
半個鐘後已向巴士熱線報失,但無暫停八達通,諗住等人執到有通知
點知等咗1個星期都無消息,八達通又無人用過
唔知係咪佢個證件包太殘舊,比清潔當垃圾掃走

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

阿女成日都唔見,我最多都係入$50,無咁肉痛,尤其是見啲同學有帶果啲,成日落巴士勾到野跌左,我見到叫到嘅都有6張呀(9月至今)有時勾到人書包,都唔算係佢錯嘅
想認識多啲屯門友

首頁

尾頁

跳至