用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 44|主題: 117062

營滙 vs 米記 vs 家x 邊間好呢?

複式洋房

國民生產總值:122

營𣿬 vs 米記 vs 家x 邊間好呢?已肥到屋企無褲衫啱著,今日仲要著返大肚時既裙慶祝母親節,post左D相上fb,收到D親朋好友祝福(以為我有左)勁想喊呀😭😭

而家肥到頂自己唔順,下定決心減肥,一定要成功,老公話比$我見營養師減,想揾間適合自己...

大家比D意見我,邊間好呢?

王國熱話
請問有無搬屋公司介紹?
清潔地磚之間隙縫
邊隻油抗污勁??
鋁窗與窗台連接位請問係用咩料?

大宅

國民生產總值:1323

BKXmas勳章

cherrychan430 發表於 17-5-14 17:30
營𣿬 vs 米記 vs 家x 邊間好呢?已肥到屋企無褲衫啱著,今日仲要著返大肚時既裙慶祝母親節,post左D相 ...

家營不用做運動。米記要

大宅

國民生產總值:1268

BKXmas勳章

家營d營養師standard比較一致,令人有信心好多

複式洋房

國民生產總值:355

BKXmas勳章

而家多數都係揀家營,睇佢咁多whatsapp group就知,我都喺呢間減完

複式洋房

乜有whatsapp group咩?
會分享餐單嗎?

彩鑽殿

國民生產總值:795689

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

cherrychan430 發表於 17-5-15 10:55
乜有whatsapp group咩?
會分享餐單嗎?

餐單個個吾同架

複式洋房

Sorry!!真係唔明營養師standard,之前見有jm解釋營養師係有註冊,和學位之分,咁我search資料明白囇分別,一定係選註冊,仲有咩要注意呢?經驗??

總之我老公話唔可以食藥,要安全健康下減肥

複式洋房

國民生產總值:333

BKXmas勳章

要留意經驗,實吾實際,最怕d定成曰叫你食代餐丶沖奶粉之類

複式洋房

國民生產總值:437

BKXmas勳章

回覆樓主:

三間都去過覺得米記比較有規律 同嚴格, 對我呢啲冇自製能力嘅人係好收效

男爵府

國民生產總值:5954

BKXmas勳章

女人要自强 發表於 17-5-28 16:45
三間都去過覺得米記比較有規律 同嚴格, 對我呢啲冇自製能力嘅人係好收效
...

複式洋房

國民生產總值:333

BKXmas勳章

回覆樓主:

營「會」冇咁hard sell . 唔使靠做運動,壓迫冇咁大,經驗好好多。

我上年問其他d靚妺營C,問佢食青菜可以減到膽固醇?咁簡單嘅問題佢都唔識答呀!

最後我梗係失去信冇join ,佢地太young 經驗不足。

答案係唔可以架

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎