用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 21|主題: 118052

ELLANSE一問

男爵府

國民生產總值:5210

BKXmas勳章

請問有無人試過打ELLANSE呀?
好多人打透明質酸, 但少人提打依隻
上網睇過依隻打鼻同虎紋效果比透明質酸好
睇下會唔會有SIS打過可以分享下
THANKS

王國熱話
阿仔11歲箍牙,膽心!有無人分享
細路青春期之媽媽加油站
越來越\'灰
是不是無限用WIFI

別墅

國民生產總值:517

我朋友打左.我見佢打得幾靚都book左時間準備去咨詢醫生

男爵府

BKXmas勳章

Minnie1028 發表於 17-5-17 21:11
我朋友打左.我見佢打得幾靚都book左時間準備去咨詢醫生

請問佢圢咩部位呀?

別墅

9157 發表於 17-5-17 21:23
請問佢圢咩部位呀?
佢打左6枝,醫生同佢全面做,太陽穴,額頭,淚溝蘋果肌同下巴,打完個樣精神勁多,佢之前塊面比較瘦同凹,而家飽滿左個樣後生好多

男爵府

國民生產總值:5274

BKXmas勳章

9157 發表於 17-5-14 17:32
請問有無人試過打ELLANSE呀?
好多人打透明質酸, 但少人提打依隻
上網睇過依隻打鼻同虎紋效果比透明質酸好

係咪嗰等如少女針?

男爵府

BKXmas勳章

pb728 發表於 17-5-18 11:20
係咪嗰等如少女針?

係啊,台灣人多人打,但香港少唔知點解,其我想走轉台灣,因為啲案例相好自然,反而香港見到好多一眼睇出打過針或隆咗嘢,台灣多人做信心好啲,但真突特飛過去應該唔會平過香港,所以睇咗香港有無人share先

男爵府

BKXmas勳章

Minnie1028 發表於 17-5-17 22:17
佢打左6枝,醫生同佢全面做,太陽穴,額頭,淚溝蘋果肌同下巴,打完個樣精神勁多,佢之前塊面比較瘦同凹, ...

六支咁多?請問知唔知幾錢支呀?我見啲分享話依隻唔洗打咁多ml,打鼻唔洗一支都有透明質酸一支嘅效果,因為質地挺身啲

別墅

9157 發表於 17-5-18 13:18
六支咁多?請問知唔知幾錢支呀?我見啲分享話依隻唔洗打咁多ml,打鼻唔洗一支都有透明質酸一支嘅效果,因 ...
今日去左咨詢醫生,評估左最少打4ml(1ml=1枝),我覺得醫生都幾細心,佢好詳細咁同我講解枝針既成份,特點等又同我做左個輪廓分析..解釋我邊到需要打,會點打,又俾左d相我睇(係佢幫d職員打既前後相)..我信心都大既,至少我見我frd打左6ml真係後生勁多,我已經買左約左醫生過兩日打~

複式洋房

國民生產總值:126

BKXmas勳章

我打果間個醫生手勢好好!用左四支打左額頭、太陽穴、蘋果肌效果一流(emoji)(emoji)生出黎既膠原(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)不過醫生唔建議打鼻的!鼻我用透明質酸

大宅

國民生產總值:1005

BKXmas勳章

Minnie1028 發表於 17-5-20 21:18
今日去左咨詢醫生,評估左最少打4ml(1ml=1枝),我覺得醫生都幾細心,佢好詳細咁同我講解枝針既成份,特點等又同 ...

Hello, can you pm me the doctor contact ? Thanks

大宅

國民生產總值:3511

BKXmas勳章

Minnie1028 發表於 17-5-17 22:17
佢打左6枝,醫生同佢全面做,太陽穴,額頭,淚溝蘋果肌同下巴,打完個樣精神勁多,佢之前塊面比較瘦同凹, ...
真係咁正? 我都有FD 介紹我打呢隻,你講到咁OK ,好想快D 去做CONSULT 添~

別墅

lumixgh1g1 發表於 17-6-29 23:19
Hello, can you pm me the doctor contact ? Thanks
Ok~pm you

大宅

國民生產總值:2067

BKXmas勳章

Minnie1028 發表於 17-7-3 21:36
Ok~pm you

可否pm我, 請問幾錢一枝?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎