用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 8432|主題: 903231

好想喊,比JasperMakeup整壞左眉  

複式洋房

國民生產總值:158

BKXmas勳章

大家好,小妹係fb見到好多整半永久眉既廣告,睇到依間J字頭既po岀黎d相好靚,
d人比既意見無一不讚好,
就4月22號去左整。
佢標榜話整依隻水氧眉唔會結焦,
我第一次整半永久野,根本唔識睇有冇結焦,
整完之後幾日仲心諗唔洗畫眉好開心添。

直至過幾日我去第二間整眼線,
個姐姐說我條眉甩緊焦,甩左就得返個控係度。
我即刻影相whatsapp J字頭,佢仲話應該夠色。

過幾日d焦甩晒啦,條眉變左紅色,我問佢點解決,
佢仲死拖爛拖話過幾日會深色返,會夠色。

到最後佢仲死撐話條眉唔係整壞左,係淺色,
想呃多我一半價錢去佢度補色。
將條眉d相比d識整眉既人睇,話我比新手拎左黎練手
條眉比佢整成咁我真係好想喊,去第度洗眉都有排搞。
奉勸大家千祈唔好信晒fb上面d相同評,好多都係做媒!

男爵府

國民生產總值:8947

BKXmas勳章

回覆樓主:

有冇相?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

複式洋房

BKXmas勳章

whatsapp對話,大家要整眉的話真係要小心唔好揀錯

男爵府

國民生產總值:6482

BKXmas勳章 2017媽媽節

damnit 發表於 17-5-14 17:35

你試下補下睇下點先啦,佢肯同你follow up我覺得算有良心

珍珠宮

國民生產總值:31105

開心吸收勳章 2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆 damnit 的帖子

唔講顔色,佢好似將新眉型整得好低,見到你條舊眉喎。

APIGMA    發表於 17-5-16 17:48
ada0707    發表於 17-5-14 20:28

珍珠宮

國民生產總值:41069

BKXmas勳章

顏色其次,係成個型都好唔掂,衰過新手畫眉

ada0707    發表於 17-5-14 20:29
irismamabbkwok    發表於 17-5-14 20:21
wcpcelia    發表於 17-5-14 18:23
家家公主    發表於 17-5-14 17:46

複式洋房

BKXmas勳章

佢fb既相同我整岀黎既相

珍珠宮

國民生產總值:41069

BKXmas勳章

karenlohy 發表於 17-5-14 17:42
回覆 damnit 的帖子

唔講顔色,佢好似將新眉型整得好低,見到你條舊眉喎。

唔跟本身眉型畫已經錯中之錯啦

家家公主    發表於 17-5-14 17:47

子爵府

國民生產總值:13554

BKXmas勳章

補啦
你依家條眉似人哋好耐甩晒色咁

水晶宮

國民生產總值:61915

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

就算係個控都應該有個框呀.. 完全唔對稱既........FB好多COPY 人地相當自己..
整左幾錢???

我昨天都整左輕氧眉...又係話唔甩焦...
但呢間我上年已經整過..信譽好....上門既
覺得好再搵佢加粗D.....

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 karenlohy 的帖子

我比佢fb張相佢睇話想整入面隻眉,於是佢就咁整了。我果下完全睇唔清對唔對稱靚唔靚,係之後先睇到完全唔對稱,一邊眉尾dupt一邊眉尾剔d

珍珠宮

國民生產總值:32169

BKXmas勳章

回覆樓主:

返大6整仲靚過你多多聲

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 J.c.baby 的帖子

佢整成咁我唔通仲送錢比佢洗book左去第間整過,第間都唔想接我依d case

nieualma    發表於 17-5-16 14:46
家家公主    發表於 17-5-14 17:49

公爵府

國民生產總值:26144

BKXmas勳章

佢話同你補色已經算好。

眉形方面係咪你要求佢畫成咁?

伯爵府

國民生產總值:15404

畀面勳章 BKXmas勳章

仲比佢補 ,唔好掛 ,叫佢負責洗眉費先正路 ,堂眉做得比原本低左成半高度 第日本身d毛生番就變成2條眉毛了 。

ada0707    發表於 17-5-14 20:30
wcpcelia    發表於 17-5-14 18:23
家家公主    發表於 17-5-14 17:52

珍珠宮

國民生產總值:47461

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2017媽媽節

眉形有畫你睇下先整?

子爵府

國民生產總值:10089

BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

唉,深表同情
唔好太信fb,好多係學左幾堂就做師傅,d相偷既,果d係你貼錢比佢練習架
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

象牙宮

國民生產總值:205427

畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

damnit 發表於 17-5-14 17:35

好似4條眉咁

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 家家公主 的帖子

整左$1600,整到咁佢仲叫我去補色想呃多$800真係便宜莫貪,早知應該跟我朋友去佢整貴d果間
起碼人地兒家條眉人人話靚我就要遮遮掩掩

珍珠宮

國民生產總值:37380

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

好明顯見到條舊嘅眉
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎