夫婦情感

跳至

首頁
34567...66

尾頁

大宅

回覆樓主:

sorry 樓主,你真係cheap到爆,明知一個咁賤嘅男人,背妻同你開房,仲話係101好男人?如果佢同老婆離婚,他日你做正印,你都同佢老婆同一下場,根本個男人就係賤,你唔好再助長呢d事發生啦,為性你都講得出,佢當你免費x咋

大宅

我好憎第三者,唔好破壞人家庭啦好無呀?
就算佢同你一齊,隨時都可以唔要你架咋

複式洋房

米魚 發表於 17-5-17 04:17
我好憎第三者,唔好破壞人家庭啦好無呀?
就算佢同你一齊,隨時都可以唔要你架咋
...

複式洋房

MA33IE 發表於 17-5-17 00:50
sorry 樓主,你真係cheap到爆,明知一個咁賤嘅男人,背妻同你開房,仲話係101好男人?如果佢同老婆離婚,他 ...

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

妳冇乜腦。唔適宜再結識異性。

珍珠宮

當你以後有自己家庭既時候,
你就會好憎恨自己做過既事.
一段婚姻,
忠誠係最重要.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

101分? 負分都比多佢... 樓主, 你真係要問下人咩叫好男人呀... 你的標準令人擔心...

複式洋房

DoveSoap 發表於 17-5-17 07:30
係我太白痴,得到各JM的痛罵,先終於看清真相。

其實喺BK裏面我相信應該隱藏著很多像我們這樣的第三者,亦係眾人的公敵。 點解要做第三者,相信每個人都有自己嘅原因,這不等於是對的,亦不是找什麼藉口, 但這些事每日都發生 ,作為原配嘅你哋有沒有想過點樣去防範,又或者發生嘅時候你哋有咩打算? 喺度我只係想分享,亦預咗會畀好多人鬧爆,但這是活生生正在發生的。

曾經我也是元配,有個好似非常幸福的家庭,有兒有女,有樓有車,我失去了危機感,已為我個男人吾會出軌,亦相信係大數生活在幸福中女人所唸。
最後都是被第三者介入。續。。。

複式洋房

恭喜晒,開始新的一頁,加油唷~

複式洋房

I0U 發表於 17-5-17 08:43
其實喺BK裏面我相信應該隱藏著很多像我們這樣的第三者,亦係眾人的公敵。 點解要做第三者,相信每個人都有 ...

係痛苦中糾糾纏纏,兩年過去,他仍和第三者來往,當中我仍然用強勢去處理事情,要他認錯,但結局當然係佢有佢把口認錯,但繼續又係兩女之間糾纏。最後我過不到自己,選擇退出遊戲。我對第三者概恨相信吾比一般人少。這是我和前度背景。。。。為何我現在會走在小三路上?

公爵府

This guy is really CHEAP CHEAP CHEAP

don't look back la !

複式洋房

I0U 發表於 17-5-17 09:20
係痛苦中糾糾纏纏,兩年過去,他仍和第三者來往,當中我仍然用強勢去處理事情,要他認錯,但結局當然係佢 ...

係前度身上,我長知識了,知道小三當佢偶像咁,讚美佢,給他優越感,給他每個男人所渴望的大男人主義。我相信大部分女人真係忽略了這點,尤其自己有事業的女性,和另一半一齊成長,就算各有所成,能做到比男人有大男人優越的感覺真係好難。我們會要求男女地位對等,同時間又希望他當你小女孩甘氹你你,可能佢已經當你係一個生活伙伴,一個親人,試問又何來戀愛感覺?但無論10多歲到5.60歲原來都喜歡戀愛感覺,在外遇到了就很難獨善其身。

別墅

賤女人!不知羞恥!

翡翠宮

樓主, 刪帖啦; 自己做既野; 自己承受就OK; 係度開帖有咩意義; 咪比人鬧爆, 鬧完又唔見得有咩幫助, 你要繼續既始終會繼續, 你會停既; 唔洗出帖都係會停.
open forum只係花生地; 有D野冷暖自知就夠.

ashcracker    發表於 17-5-22 14:34
wing1388    發表於 17-5-17 11:18

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

mini1204 發表於 17-5-17 11:13
樓主, 刪帖啦; 自己做既野; 自己承受就OK; 係度開帖有咩意義; 咪比人鬧爆, 鬧完又唔見得有咩幫助, 你要繼續 ...
我又唔係咁睇,正所謂取長補短,知彼知己 百戰百勝,
我都想聽下小三現身說法。

珍珠宮

好媽媽勳章

I0U 發表於 17-5-17 09:43
係前度身上,我長知識了,知道小三當佢偶像咁,讚美佢,給他優越感,給他每個男人所渴望的大男人主義。我 ...

做到比男人有大男人優越的感覺真係好難。同時間又希望他當你小女孩甘氹你你,可能佢已經當你係一個生活伙伴,一個親人,試問又何來戀愛感覺?但無論10多歲到5.60歲原來都喜歡戀愛感覺,在外遇到了就很難獨善其身。
的確認同你說法

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

I0U 發表於 17-5-17 09:43
係前度身上,我長知識了,知道小三當佢偶像咁,讚美佢,給他優越感,給他每個男人所渴望的大男人主義。我 ...
做人小三點講都係唔啱,你都曾經身受其苦,
何必要傷害另一個女人呢?
如果個男人真係咁愛你,
佢應該和正印離婚再和你一起,
如果佢因為任何原因而將你放在小三位置,
就証明那種種原因比你重要。

複式洋房

mini1204 發表於 17-5-17 11:13
樓主, 刪帖啦; 自己做既野; 自己承受就OK; 係度開帖有咩意義; 咪比人鬧爆, 鬧完又唔見得有咩幫助, 你要繼續 ...

複式洋房

我喺不知情既情況底下做左人地第三者,要放手係難,但明白到冇結果,所以叫自己放手。男人,幾假既大話都講得岀,清醒過後先明白到自己好傻!

珍珠宮

好媽媽勳章

樓主內疚,做法可能想俾人鬧醒佢
得以減輕罪惡感⋯⋯⋯
一段愛情從來冇分對錯
但你錯在明知條仔有老婆、大緊肚、都仲相信他會對你認真說話當係真心.
如果諗住娛樂下是沒有問題、如果你諗住可以搶奪成功、你又太看得起自己能力和荒謬?這種情況下就算得到他、他會是一個有責任的人?
算啦!若你對愛情態度從來都不理後果⋯⋯
任性也好!開心也好、其實得出來都是沒有什麼好結局.盞自己自討苦吃

首頁
34567...66

尾頁

跳至