派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

因為老人家想囝囝 1 歲開生日會, 咁做細都要聽命. 但1歲邊度咁快有朋友, 所以都係請親戚、朋友+佢地O的小朋友來 party, 咁就無得太求其 又要 budget control (真心唔想洗呢筆錢 haha), 又要大家 (1-80歲) 都玩得開心, 仲有個場地要靚, 又要方便揸車及搭車一族, 唔可以太 cheap (剛去完一個又係類似呢種型式, 唉) ..... 最終都被我搵呢到個好地方!

攪完個生日會, 我真係好開心, 因為當日大家都玩得好開心。。。係堅開心, 我到而家仲記得我阿爸一路玩一路笑得好開心的樣子。仲有佢個波波池.... 乾淨, 大, 深.... o的波倒落來O個下真係好震撼。。。。你真係要試過先知~ 各式各樣的玩意, 大家自己揀, 根本唔需要點招呼賓客 haha 仲有一個我覺得都幾正的地方, 就係佢地有 mic, 叫大家埋位影蛋糕相, 話咁易完成 (因為大家影完趕住繼續玩 kakaka)

P.S. 如果真係要彈, 就係佢個佈置收費貴咗O的, 淘寶波收我 $299

大宅

回覆樓主:

請問在哪裡,收費呢?

大宅

冬菇媽mi 發表於 17-5-18 13:17
因為老人家想囝囝 1 歲開生日會, 咁做細都要聽命. 但1歲邊度咁快有朋友, 所以都係請親戚、朋友+佢地O的小朋 ...

請pm 資料

別墅

可以pm資料嗎?謝謝

大宅

可以PM資料嗎,謝謝!

大宅

我唸有好多媽媽都要搵 party 場地, 所以唔 PM 喇, 等大家都方便O的. 呢間野叫 Best Pool Soxxxx (BK 好似唔出得名, 大家可以上網搵).

佢收費係 $40/hr, 按人頭收費, 25人以上可包場, 好似3歲以上就要俾錢 (我唔太記得, 大家可以再同聯絡人查詢). 坦白講, 最初我覺得貴 (for kid around 3-4yrs, 感覺佢地咁細個, 都唔玩到O的咩野, 都要收錢), 但完咗之後, 真心覺得值, 其實深玩呢個波波池已經值回票價. 真心想要推介俾大家 (我屋企人去完, 覺得好抵, 好正, 自己小朋友生日都O係呢個場攪).

https://www.facebook.com/hkbestb ... ?type=2&theater

我搵唔到自己錄O個條, 大家睇住呢條片先.... 真係正到無朋友!!! (利申: 唔係廣告)

大宅

大宅

大宅

我 post 咗o的相, 大家睇到嗎?

大宅

因為老人家想囝囝 1 歲開生日會, 咁做細都要聽命. 但1歲邊度咁快有朋友, 所以都係請親戚、朋友+佢地O的小朋 ...
請問係邊架? 可以比D資料我嗎?

大宅

回覆 SnowTang 的帖子

呢間在新浦崗, 搭地鐵去鑽石山行過去, 超方便. 呢間野真係好得架, 絕對唔會失禮, 大人小朋友都啱玩!!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我有興趣想知, 呢幾日正在苦惱中, 囝囝7月頭生日仲未搵到地方, 謝謝!!!

禁止訪問

大宅

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

想請問到會收費如何? 謝謝~

大宅

hkbestbox

大宅

可能pm資料比我嗎?

別墅

回覆樓主:

請pm資料,謝謝

大宅

回覆 冬菇媽mi 的帖子

想知邊間.

大宅

回覆 creamymami2014 的帖子

hkbestbox

大宅

hkbestbox