夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

JessicaLeung246 發表於 17-5-23 19:09
你意思係公司女同事?我有探子係公司,情報應該可信
如果有,都5會比人知喇。

子爵府

JessicaLeung246 發表於 17-5-23 10:23
我都想知,可能生意越做越好,人就會越來越貪心,想要賺更多錢同地位,佢成個腦都係呢d
...

唔係嚇你,生意越大,個人越自大,越多妹妹仔自動送上門。可以出來返工便返工,尤其是做生意果d,好要面,又人到中年,要覺得自己仲年青。出下一次成功,便成為習慣……

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原因係咩?點解甘大轉變?

大宅

樓主會唔會嘗試出返嚟工作/
其實我覺得長期在家沒有工作, 脫離社會, 有時同先生會有溝通上的問題, 有份工作, 女性有份自信, 在人際交往工作上難題, 同先生都有所交流和傾訴, 感覺很不一樣.

伯爵府

JessicaLeung246 發表於 17-5-22 15:21
原本愛我愛家,但呢兩年小朋友每日見爸爸時間唔多過30分鐘,我就更加唔洗講,所謂嘅闊太生活,我受夠了。
...

有冇大家坐低傾下呢個問題

侯爵府

開心吸收勳章

可吾可以上公司約下食LUNCH, 一來爭取時間見面/溝通, 二來比人知係老板娘.

大宅

JessicaLeung246 發表於 17-5-23 19:09
你意思係公司女同事?我有探子係公司,情報應該可信
唔係嚇你,男人要偷食有好多辨法瞞你,有探子都冇用,你都話你老公生意做到好大,證明係有頭腦嘅人,点會咁容易比你揾你偷食證據呢

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

老土情節
分分鐘個「探子」就係⋯⋯

複式洋房

好傷心,佢琴晚第一次唔返屋企訓,佢話飲醉左,有個同事幫佢係酒店開間房訓覺,我應唔應該信佢?

珍珠宮

JessicaLeung246 發表於 17-6-1 15:18
好傷心,佢琴晚第一次唔返屋企訓,佢話飲醉左,有個同事幫佢係酒店開間房訓覺,我應唔應該信佢?
...
咁估怪?正常都送佢返屋企喇..唔知住邊既咪送佢返公司囉...

瑪瑙宮

JessicaLeung246 發表於 17-6-1 15:18
...

如果係同事, 要搵到你地電話唔難吧, 同事一定有谷, 入谷或者問秘書實搵到你, 叫你出去接佢, 點會 book 酒店瞓. 响酒店佢發生咩事邊个孭?

你都唔會再問到野, 你自己揀信定唔信. 不如你諗好以後點行, 比个心理預備自己.

大宅

...

你要留意佢多d, 我老公一直都對我好好咪又去偷食,我都唔敢相信。

雖然佢冇認,但我90%估佢係我大肚時開始偷食,佢偷食時會有好多藉口夜返,甚至唔返屋企瞓,係最近生左bb暫時冇再唔返屋企瞓

大宅

回覆樓主:

點解唔call老婆即係你接佢走,而去酒店訓一晚,呢個人相當古怪

翡翠宮

...

你話呢?

別墅

回覆 JessicaLeung246 的帖子

無謂估估下, 搵機會話佢知你明白佢做生意緊要, 亦好支持佢, 溫馨提示佢家人都好想多啲相聚時間. 又要係適當時候話佢知你如何信任佢, 但你的底線係乜, 如果佢點點點, 你就會點點點, 清楚比佢知後果. 不過一家唔知一家事, 按你實際情況辦吧.

複式洋房

信定唔信......其實你自己個心應該有答案,其他人講咩都冇用

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

...
你都話佢呢兩年同以前不同,咁你有冇行動?
例如多D去佢公司探班丶燉下愛心靚湯,
時不時攬下佢丶讚下佢,
安排佢和6299合家歡活動⋯⋯

你一早已經感到唔妥,
都毋須查根究底了,
你要話佢知你好愛佢丶好尊重佢,
但佢唔返屋企瞓令你好不安又擔心佢安全,
希望佢做任何事都先想想你和家人。

男人有錢丶有事業,
自然有大把女人埋身,
所謂丈夫,一丈之內才是夫,
你條線不能放得太遠,
多D上公司巡下啦。

複式洋房

呢D真係要好好溝通下....你唔識處理....小朋友更加唔識..

複式洋房

同埋可能你都要有番D 要求,令佢知道唔係佢每個月比左錢你就大哂

大宅

JessicaLeung246 發表於 17-5-23 19:04
真係咁多人會出去偷食?我自問生完keep得算幾好,唔差過之前好多,屋企隨時有得食,點解仲要出去食?
...

尋找新鮮感,呢樣老婆一定比唔到,就算你改變自己,你依然系你

首頁

尾頁

跳至