美容扮靚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

男爵府

回覆 abiabi 的帖子

我上次去打。姑娘話$19800 打2次。咩而家是$19800打3次?

大宅

shan714 發表於 17-6-15 13:27
上次我沒有join因為趕時間接仔放學。其實6千幾打一次我覺得ok, 如果過萬就真係未必做。有啲後悔上次無買, ...

你而家塊面有無覺得彈左吖?
你問吓d姑娘,佢地都nice 既
分1年做,應該吾會走路掛,哈哈

大宅

hello_kitty123 發表於 17-6-15 14:03
回覆 abiabi 的帖子

我上次去打。姑娘話$19800 打2次。咩而家是$19800打3次?

姑娘話最近剛開開始這個優惠
你有無join 吖

大宅

ballchick 發表於 17-6-15 00:09
係用咩機?

https://www.facebook.com/VBeautyCosmedicalCentre/
入面既twinkle Hifu

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

abiabi 發表於 17-6-15 14:19
https://www.facebook.com/VBeautyCosmedicalCentre/

想問吓試做包咩呢?
總有離別的時候

男爵府

abiabi 發表於 17-6-15 14:19

我估搽左麻醉膏,能量應該開得幾大(醫生打),就算包埋頸,線數應該唔會好多.

大宅

Chowying 發表於 17-6-15 15:03
想問吓試做包咩呢?

去到填表,見醫生,皮膚分析,跟著美容師幫你泆面清漯,搽麻膏,等30分鐘,打前影相,姑娘搽啫喱,跟住就打Hifu, 閞幾大就吾知,打一下問你感覺,其實吾痛,係間中有d寃,即係有開機。
幾多下無數,大約15 分鐘做完.
之後又影相,跟著做mask . 姑娘有sell 喇!都可以接受既,讚佢FB , 話送facial, 走人

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

abiabi 發表於 17-6-15 15:41
去到填表,見醫生,皮膚分析,跟著美容師幫你泆面清漯,搽麻膏,等30分鐘,打前影相,姑娘搽啫喱,跟住就 ...

唔該你 好詳細 join 5 join 都好,有 d 想去試做
總有離別的時候

大宅

shan714 發表於 17-6-15 13:43
可能係我形容得唔好,唔應該話眼蓋位,係眼尾眉骨對下附近的位置,(其實做的時間雙眼贴上保護膠,我都攪 ...

咁我打uone都有做眼附近嘅位置。對眼仔真係精神咗架

大宅

belovedgisele 發表於 17-6-15 07:49
想問下陳醫生收費如何?你個package 3次幾錢?包埋頸嫁?

溫馨提示 : 因為要打頸,著件寬領d既衫,如果吾係,佢都會比件tube 你換既

大宅

littlegirl3298 發表於 17-6-15 16:07
咁我打uone都有做眼附近嘅位置。對眼仔真係精神咗架

你打左幾多次,是否要打3⃣️次為一個療程呢?之前有唸過 u one ,又怕美容師做,因為之前Bexxa 打了1次,頸後 burn 左,所以怕左

複式洋房

abiabi 發表於 17-6-15 16:32
你打左幾多次,是否要打3⃣️次為一個療程呢?之前有唸過 u one ,又怕美容師做,因為之前Bexxa 打了1次, ...

因為我覺得自己淚溝同虎紋好似深咗,所以諗緊做hi-fu定埋線瘦面,你覺得hifu 係咪都可以減淡虎紋淚溝。部機知唔知係咪美國機?thx

大宅

belovedgisele 發表於 17-6-15 17:53
因為我覺得自己淚溝同虎紋好似深咗,所以諗緊做hi-fu定埋線瘦面,你覺得hifu 係咪都可以減淡虎紋淚溝。部 ...

我也有涙溝同虎紋,打Hifu 對虎紋有幫助,但涙溝應該要打填充物
我會先做Hifu ,慢慢再考慮打針,始終係入侵性同埋有風險既野,呢d一定要醫生打,但周街都係,吾知點揀
部Hifu 係韓國既,姑娘話出左幾個月,蕉點集中d,相對無噤痛,但都用了麻醉藥,無太大感覺.
之前Bexxxa 做了300 吓 ultraformer III,食了必利痛,感覺都好痛.

大宅

belovedgisele 發表於 17-6-15 17:53
因為我覺得自己淚溝同虎紋好似深咗,所以諗緊做hi-fu定埋線瘦面,你覺得hifu 係咪都可以減淡虎紋淚溝。部 ...

個姑娘有介紹sculpture 比我,話可以補充骨膠原,佢自己都打咗俾相我睇添,又話打完吾會瘀個針窿好細,呢d真係要慎重考慮。況且都吾平

別墅

abiabi 發表於 17-6-15 14:14
你而家塊面有無覺得彈左吖?
你問吓d姑娘,佢地都nice 既
分1年做,應該吾會走路掛,哈哈

我的皮膚不是很鬆,所以沒有留意到皮膚的彈性,反而我最想改善是收雙下巴、v面和雙眼望落去精神些,我只是留意住這些問題。其實做之前我都有話俾醫生聽

別墅

abiabi 發表於 17-6-15 19:42

我也有涙溝同虎紋,打Hifu 對虎紋有幫助,但涙溝應該要打填 ...

想問什麼是淚溝?

大宅

shan714 發表於 17-6-15 20:09
想問什麼是淚溝?

什麼是淚溝型黑眼圈?淚溝,指的是眼睛下方有數條向下延伸的深紋,若再加上眼睛下方很凹陷,呈現眼眶下方一大片的暗沈,就是淚溝型黑眼圈,很容易讓人有操勞過度的負面印象

但那些人容易有淚溝型的黑眼圈?除了年紀的老化外,年輕人如果經常熬夜、戴眼鏡、視力不好、鼻子過敏,這些因素,都會使得眼睛周圍的局部血液循環比較差,造成眼周脂肪萎縮的速度加快,造成明顯的淚溝及皮膚鬆弛,形成淚溝型黑眼圈,老化更嚴重時,甚至連眼窩都會看起來很凹陷。

淚溝型黑眼圈,跟一般色素型黑眼圈,最大的不同是,色素型黑眼圈化妝時,可以利用遮暇膏來遮掩,但是淚溝型黑眼圈,因為主要的原因是眼周的陰影及皮膚的鬆弛、凹陷,所以即使化妝,改善的效果依然很有限。

大宅

想問下陳醫生會唔會係tet架? 過海有點遠

大宅

abiabi 發表於 17-6-15 16:32
你打左幾多次,是否要打3⃣️次為一個療程呢?之前有唸過 u one ,又怕美容師做,因為之前Bexxa 打了1次, ...

Burn Jor!!!!!? 如果係面咪勁慘囉
咁有無留疤痕呀?
仲諗住去試!

大宅

abiabi 發表於 17-6-15 19:42

我也有涙溝同虎紋,打Hifu 對虎紋有幫助,但涙溝應該要打填 ...

請問你打完hifu第二日有冇麻痺感

首頁
23456...11

尾頁

跳至