興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問下你地有冇買過呢種眼罩俾貓貓用??其實有冇用??

伯爵府

2018復活節勳章

feifei2013 發表於 17-5-24 11:56
想問下你地有冇買過呢種眼罩俾貓貓用??其實有冇用??

乜有啲咁嘅野㗎?我都想知帶來做乜?帶左呼吸米好困難囉 我覺得主子會好驚!

禁止訪問

開心吸收勳章

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

GloriaAB 發表於 17-5-25 14:35
做乜要封住佢咁對主人會唔會嚇親架

我都想知用黎做乜,實嚇死佢地

複式洋房

c9c99 發表於 17-5-24 14:12
吓乜有啲咁嘅野㗎?我都想知帶來做乜?帶左呼吸米好困難囉 我覺得主子會好驚!:swea ...
佢鼻個個位有個隆嫁....應該唔會呼吸唔到?
其實因為主人耳仔發炎,,要同佢洗耳仔同滴藥...但又驚佢爭紮既時間唔小心整到佢對眼...所以先想同佢帶個面罩姐....

複式洋房

GloriaAB 發表於 17-5-25 14:35
做乜要封住佢咁對主人會唔會嚇親架
其實因為主人耳仔發炎,,要同佢洗耳仔同滴藥...但又驚佢爭紮既時間唔小心整到佢對眼...所以先想同佢帶個面罩姐....但聽講用左,,佢地反而會定D?所以我先想問下有冇人用過

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

feifei2013 發表於 17-5-31 17:43
其實因為主人耳仔發炎,,要同佢洗耳仔同滴藥...但又驚佢爭紮既時間唔小心整到佢對眼...所以先想同佢帶個面罩 ...

一個人禁住小主 一個滴耳時用两張抹手紙遮佢過頭
唔洗帶頭套 嚇驚佢以後唔肯比你洗

伯爵府

2018復活節勳章

feifei2013 發表於 17-5-31 17:42

明白,原來係咁嘅用途,不過我建議唔好用,試想想蒙住乜都睇唔到,突然有啲濕濕地嘅支落耳度,我諗會好驚,我怕嚇襯下次捉都唔比捉,試吓搵人一個幫手抱住一個滴,試吓得唔得,明白有時主子爭扎真係又無奈又煩,都希望你成功,加油!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至