興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

部 Canon InkJet 用了八年,一次都冇壞過,但常常冇墨,最後決定買部 LaserJet. 朋友介紹 Fuxx Xerxx 這牌子,就買了,現在很後悔!

我一年主要print 4 次,小朋友兩測兩考D past papers 同練習。
正準備print 大考D卷,部嘢就壞了!Engineer 上嚟睇,之後話要換零件。今日 call hotline,問幾時換,佢話最快6月中!

有冇搞錯!?

仲有部嘢scan文件時,不能夠幾頁先save 做一個 pdf 檔!只可以一頁一個 pdf ! 大佬呀,我D卷係雙面,搞到我一份卷幾十個 pdf 檔!我部8年前canon inkjet 都有呢個 function 啦! 正垃圾!

侯爵府

Sherlock.Holmes 發表於 17-5-24 17:20
部 Canon InkJet 用了八年,一次都冇壞過,但常常冇墨,最後決定買部 LaserJet. 朋友介紹 Fuxx Xerxx 這牌 ...

似乎係你設定錯,我用Adobe Acrobat create PDF, 一個 file 無頁數限制。

男爵府

Sherlock.Holmes 發表於 17-5-24 17:20
部 Canon InkJet 用了八年,一次都冇壞過,但常常冇墨,最後決定買部 LaserJet. 朋友介紹 Fuxx Xerxx 這牌 ...

呢個牌子嘅家用嘢... 算罷啦!

我之前用過,發誓以後唔會再用,部 Mac update 咗 OS 居然唔 support,足足等咗三個幾月先出 driver,期間無 printer 用...

大宅

好媽媽勳章

我部用了好多年,無壞過。
scan是可以好多頁一個file的。

大宅

Engineer上嚟睇壞機時,我順便問佢個scanning問題,都confirm不能好多頁一個file的!

大宅

好媽媽勳章

我用DocuPrint CM205fw
Scan pdf 的話,是可以把所有頁放在同一個file的。

首頁

尾頁

跳至