夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

BKNC 發表於 17-6-15 16:34
其實以我所熟悉嘅佢,佢係真心想分房...所以我先覺得咁灰...

女人心無人可以講熟識, 因為這一刻連佢哋自己都唔知自己想點。。。仲要係感性呢隻你信我啦,情愛野你一定要做足(話時話你哋開飯正唔正常架)

假以時日有可能有轉機, 但如果你完全放棄咗佢咁就真係等玩完啦

瑪瑙宮

BKNC 發表於 17-6-15 16:50
唉...佢連一齊出街都唔想了,佢話如果出就自己帶啲細路出,佢唔去......

咁你叫細路叫媽咪一齊出丫麻, D 細路話我要媽咪一齊出, 佢就會心軟架喇. 你份人都應該唔識轉彎屈雷鎚.

水晶宮

BKNC 發表於 17-6-15 16:50
唉...佢連一齊出街都唔想了,佢話如果出就自己帶啲細路出,佢唔去......

咁之後呢? 你由得佢一個出定自己帶小朋友出去呀?

珍珠宮

好媽媽勳章

唉~~小孩子多大、番學未、有冇人可以幫你湊住先、(外家、奶奶)。

咁在家製造浪漫和驚喜?買/煮下她喜歡食的東西,蛋糕甜品?做個有印有兩人相蛋糕、⋯⋯

複式洋房

tammy2008 發表於 17-6-15 16:52
女人心無人可以講熟識, 因為這一刻連佢哋自己都唔知自己想點。。。仲要係感性呢隻你信我啦,情愛野你一定 ...

開飯都算正常掛

複式洋房

Nancy20090615 發表於 17-6-15 16:52
咁你叫細路叫媽咪一齊出丫麻, D 細路話我要媽咪一齊出, 佢就會心軟架喇. 你份人都應該唔識轉彎屈雷鎚.
...

我驚咁佢仲反感...

複式洋房

tammy2008 發表於 17-6-15 16:54
咁之後呢? 你由得佢一個出定自己帶小朋友出去呀?

...係呀...

複式洋房

circle119 發表於 17-6-15 16:58
唉~~小孩子多大、番學未、有冇人可以幫你湊住先、(外家、奶奶)。

咁在家製造浪漫和驚喜?買/煮下她喜 ...

小朋友一個幼稚園高班,一個就滿一歲了,要揾人睇應該唔難,又試下囉...

珍珠宮

好媽媽勳章

有開飯即係都還好D,都未去到最壞.

要溝番個心番來,把囗要甜D滑D

水晶宮

BKNC 發表於 17-6-15 17:02
...係呀...

係咩呀? 兩個選擇來架。。。

喂喂你咁聽話做咩呀? 你老婆要個愛佢 head 得到佢又餘又要溫柔有風度既老公呀, 唔係要多個聽聽話話既乖仔呀! 湊兩個仲唔夠呀?

佢話自己出去你唔會轉頭自己換衫跟埋出去擔吓遮幫手攞吓小朋友野, 老婆買完餸搶住攞。。。喂喂自己醒水啦咪咁人地踢一踢先郁

有飯開証明仲有好大轉機喎, 唔愛你仲會俾飽飯你食? 咪玩啦

今晚買定蛋糕少少酒, 食完飯一家人食少少蛋糕, 你地飲少少酒之後同佢講, 老婆我自己一個人瞓唔到呀, 我可唔可以同番你一齊瞓呀, 係佢未答前即跪低! 佢講咩冷言冷語都咪理, 死求佢啦。。。。去馬啦, 瞓慣咗就入唔番去架啦, 瞓覺時攬多 d 啦

瑪瑙宮

BKNC 發表於 17-6-15 17:00
開飯都算正常掛
有飯開都好 d , 未無救.

水晶宮

BKNC 發表於 17-6-15 17:06
小朋友一個幼稚園高班,一個就滿一歲了,要揾人睇應該唔難,又試下囉...
...

喂喂你又話自己靚仔來, 整個 chok 樣 chok 爆佢啦, 個天生個 chok 樣你就要 chok 盡佢吖嘛, 咪成日一付哈巴狗咁既樣等老婆叫你去東去西, 我相信你老婆心入面仲係留住當年風度“偏偏” 既你架

珍珠宮

好媽媽勳章

主要你出發點、都要幫下手湊住BB個心俾她看你有幫下忙、分擔下她的工作.

估:可能她一時不適應要去照顧兩個小孩、加上可能好困身.因她太辛苦時候、亦不被你認同、感到無望無助好灰冷.

都係個句不要放棄、不分房

複式洋房

circle119 發表於 17-6-15 17:48
主要你出發點、都要幫下手湊住BB個心俾她看你有幫下忙、分擔下她的工作.

估:可能她一時不適應要去照顧兩 ...

雖然我冇咩自信可以做到你地所講,但我會試下

水晶宮

BKNC 發表於 17-6-15 18:45

係老婆面前衫都除晒啦仲有咩野做唔出呀, 又唔係叫你做壞事 。。

對自己老婆唔洗講咩面唔面子啦

複式洋房

tammy2008 發表於 17-6-15 18:49
係老婆面前衫都除晒啦仲有咩野做唔出呀, 又唔係叫你做壞事 。。

對自己老婆唔洗講咩面唔面子啦

其實我都唔係要面子嘅人,只係有時當見到啲冇道理嘅野時,好難說服自己...

其實佢而家咁煩厭我,做咁多野唔會令佢反感咩?

珍珠宮

好媽媽勳章

BKNC 發表於 17-6-15 19:08
其實我都唔係要面子嘅人,只係有時當見到啲冇道理嘅野時,好難說服自己...

其實佢而家咁煩厭我,做咁多野 ...

只係有時當見到啲冇道理嘅野時,好難說服自己...

舉例下⋯⋯大家看下你的理㯫

不會反感!因女人個個都一定愛被愛和愛的表現發生在自己身上.

信我們D C9
你要俾信心自己、保護你家幸福
不要怕覺得羞愧、好似唔之點、怕她拒絕反感⋯⋯
真的想你們二公婆快樂地生活.

醫番她的心(emoji)
加油

珍珠宮

好媽媽勳章

BKNC 發表於 17-6-15 18:45

冇咩自信可以做到你地所講?

例如做不到那方面、共同分擔湊小朋友?定氹太太?

水晶宮

BKNC 發表於 17-6-15 19:08

其實佢而家咁煩厭我,做咁多野 ...

有冇幫手小朋友沖吓涼, 換吓片? 餵奶呢?

男爵府

回覆樓主

時不時讚美,每天一個擁抱,女人已經好開心

首頁

尾頁

跳至