自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話說12蚊店的洗m液都唔知幾耐無返過貨,已經轉用威潔,效果都一樣work
岩岩見到鯉魚門廣場金x燕藥房有賣80ml試用裝
$10/3支,勁抵
超市大支裝好似最平都要$24/400ml
住得近既jm岩用就入手啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

瑤瑤~ 發表於 17-5-31 20:50
話說12蚊店的洗m液都唔知幾耐無返過貨,已經轉用威潔,效果都一樣work
岩岩見到鯉魚門廣場金x燕藥房有賣80m ...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

too far

水晶宮

男爵府

瑤瑤~ 發表於 17-5-31 20:50
岩岩見到鯉魚門廣場金x燕藥房有賣80m ...

藥房一般400ML售20~22,10元3支80ML,即400ML就是16~17元,唔是超平,支細的仲要是贈品,藥房拆贈品賣的

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

koeyu 發表於 17-6-1 09:44
藥房一般400ML售20~22,10元3支80ML,即400ML就是16~17元,唔是超平,支細的仲要是贈品,藥房拆贈品賣的
...

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

koeyu 發表於 17-6-1 09:44
...

我無理佢贈唔贈品呀,岩用就買唔岩用咪由佢

男爵府

首頁

尾頁

跳至