潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

可介紹嗎?

大宅

Would u pls PM be the details? thanks!

男爵府

Melody_BB 發表於 17-6-9 08:13
唔係廣告,因為係我refer樓主去呢間買嘅

利申:冇收過廣告費㗎,純粹有好嘢齊分享。

請問可 PM 我嗎?Many Thanks!

大宅

回覆樓主:

想買呀 pls pm me

In the mid to curate and pare down my wardrobe...
hk.user.auctions.yahoo.com/hk/user/extravaganzar

珊瑚宮

dttmtong 發表於 17-6-6 10:56
話說之前入手 Lindy 俾太太,知道原來好多師姊妹都會訂個內袋,於是唔執輸係台灣訂返兩個

個內袋比想像中 ...

樓主請問內袋係點樣買?我啱啱都想買hermes可否介紹下

複式洋房

回覆樓主

為免被懷疑係廣告 post, 小弟不便回覆係邊到訂購

其實我都係係 BK 跟其他師姐學識點樣入手 H, 無諗過會被懷疑。

男爵府

回覆樓主

Lindy用完內袋係咪對摺吾到個袋?如圖

複式洋房

話說之前入手 Lindy 俾太太,知道原來好多師姊妹都會訂個內袋,於是唔執輸係台灣訂返兩個

個內袋比想像中 ...

Could u pls pm me the info? I want to buy the inner bag as well! Thanks a lot

別墅

Can u pls pm me the bag in bag info? Thanks!

民房

個內袋比想像中 ...

Can u pm? Thx

別墅

個內袋比想像中 ...

Plz pm where can buy

男爵府

個內袋比想像中 ...

買過呢個牌子B30太軟身唔太好用,成日dup 落嚟,唔貼袋邊

伯爵府

個內袋比想像中 ...

Can you pls pm the Taiwan bag in bag vendor name? Tks
請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

別墅

可唔可以pm埋我呀 我個Lindy都變咗型呀 thx

洋房

jasminewan35 發表於 19-2-2 22:46
買過呢個牌子B30太軟身唔太好用,成日dup 落嚟,唔貼袋邊

我都係用緊e個牌子B30,用感相同,請問有無其他的內袋推薦?thanks(emoji)(emoji)

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

avril19 發表於 17-6-6 12:00
個p31買左幾耐?好dup啊

dup到

大宅

我都係呢間買,Smile 硬板本

男爵府

Maggie030206 發表於 19-2-5 19:46
我都係用緊e個牌子B30,用感相同,請問有無其他的內袋推薦?thanks(emoji)(emoji)
...

未買其他,用住先

已刪除用户

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至