自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又一個貪字得過..........
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

my005 發表於 17-6-13 01:28
Cash,就算私人咁早訂都會受既,不過就唔會畀個好價你囉。

我唔敢話100%唔受 ,但半島的話就9成唔受 ,因為佢怕你轉售 ,保存同運送過程無監管 ,但食左有問題半島佢要孭飛 ,除非有大公司名義,佢知你用途先受

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

babyco 發表於 17-6-13 01:34
我唔敢話100%唔受 ,但半島的話就9成唔受 ,因為佢怕你轉售 ,保存同運送過程無監管 ,但食左有問題半島佢 ...
其實,佢唔畀個好價你,咁你就無肉食,其實某一程度上,已阻止左人轉售,炒賣喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

多數都係轉售或走水貨去大陸
下次咪咁貪心lol

大宅

回覆樓主

咁大銀碼落訂果20萬用咩途徑比呀

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

公爵府

my005 發表於 17-6-13 01:37
其實,佢唔畀個好價你,咁你就無肉食,其實某一程度上,已阻止左人轉售,炒賣喇。
...

唔會啦!而家正價都好多水貨佬買 ,因為大陸賣到成5百幾蚊港紙一盒 ,利潤好過走奶粉

珊瑚宮

babyco 發表於 17-6-13 01:46
唔會啦!而家正價都好多水貨佬買 ,因為大陸賣到成5百蚊港紙一盒 ,利潤好過走奶粉
...

原來咁好賺呀,唔怪得樓主咁恨落廿萬訂啦。

珊瑚宮

內地又會唔會收左人order至入貨呢?例如,放淘寶,收左order至買貨,咁就無

咁大風險,唔使揸到成手貨喇。

首頁

尾頁

跳至