用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 27|主題: 118504

請問邊間激光脫毛推介?》  

大宅

國民生產總值:2944

BKXmas勳章

依家夏天,自己脫真係好煩,入廁所耐D個仔都不停拍門⋯⋯所以想做激光一了百了,但見有貴有平,唔知邊間好,ftm 咩時間都得,婆婆可以幫手照顧一陣,請問有無好介紹?謝謝!

王國熱話
【活動結束公佈得獎】送出Greenshield有機嬰...
新增WhatsApp上傳收據服務
有無上網買過BB產品?
「1」撃即中 送$50現金券

複式洋房

國民生產總值:120

BKXmas勳章

我之前脫underarm就去左muses, 不過佢唔係激光,脫既次數會比較耐同埋每2個月先脫一次,但幾百蚊,效果ok , 我到而家差不多5年都無乜生番出

大宅

BKXmas勳章

lovedordor 發表於 17-6-13 02:03
我之前脫underarm就去左muses, 不過佢唔係激光,脫既次數會比較耐同埋每2個月先脫一次,但幾百蚊,效果ok , ...

請問難唔難約?痛唔痛?仲有係點計?永久保脫嗎?
多謝你回覆

複式洋房

國民生產總值:214

BKXmas勳章

lovedordor 發表於 17-6-13 02:03
我之前脫underarm就去左muses, 不過佢唔係激光,脫既次數會比較耐同埋每2個月先激光脫毛脫一次,但幾百蚊,效果ok , ...

個價錢好 ok咁

大宅

國民生產總值:1058

kamajenny 發表於 17-6-13 01:24
依家夏天,自己脫真係好煩,入廁所耐D個仔都不停拍門⋯⋯所以想做激光一了百了,但見有貴有平,唔知邊間好 ...
大公司個D應該會好好多係貴就貴左D

珍珠宮

國民生產總值:31840

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

依家夏天,自己脫真係好煩,入廁所耐D個仔都不停拍門⋯⋯所以想做激光一了百了,但見有貴有平,唔知邊間好 ...

我去過雪x瘦 衰到死 去左兩次轉埋centre 去多兩次都係頂吾順 無再去
DxP moon 做代言個間 呢間我做左兩年啦 由388/3個小部位開始 之後再join 其他位置
sell 就一定sell 不過有定力都吾會點push 你既 我覺得幾好 可能做得耐 同d staff 都熟曬所以keep 住

swiss x 欣宜個間 一樣都係打808. 好快手 不過次次都sell 吾係做療程時sell 係做完困你三五七個字 吾買plan 即黑面 238/6次 一個部位

其實6次真係吾夠 不過叫左少左幼左

大宅

國民生產總值:1787

BKXmas勳章

回覆樓主

之前 join 左lumxxxxx $980 underarm, 已經做左4,5次 ,除左第一次有個consultants 講解下外,次次上去都唔見個consultants, 換衫做treatment 唔洗15mins就走得,最好係無人捉住sell 野 .

珍珠宮

國民生產總值:30113

BKXmas勳章

jacky1666_hk 發表於 17-6-14 17:49
我去過雪x瘦 衰到死 去左兩次轉埋centre 去多兩次都係頂吾順 無再去
DxP moon 做代言個間 呢間我做左兩年 ...

Swisx x 呢間sell完唔買,除左黑面會唔會keep起衫褲唔比你

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

pingpingchoi 發表於 17-6-25 14:59
Swisx x 呢間sell完唔買,除左黑面會唔會keep起衫褲唔比你

無試過喎呢間我打上手
通常著背心去。衫都無除過

珍珠宮

BKXmas勳章

jacky1666_hk 發表於 17-6-25 15:13
無試過喎呢間我打上手
通常著背心去。衫都無除過
...

我想脫比堅尼

珍珠宮

pingpingchoi 發表於 17-6-25 15:14
我想脫比堅尼

full bikini 我係dbp 做丫
佢會幫我mark 左一個做
吾洗個個都睇過你全相甘
不過之前幫我做開個女仔走左啦
而家仲未有一個比得上佢甘細心

珍珠宮

BKXmas勳章

jacky1666_hk 發表於 17-6-25 15:22
full bikini 我係dbp 做丫
佢會幫我mark 左一個做
吾洗個個都睇過你全相甘

Swisx x 你做咩部位

大宅

國民生產總值:1273

BKXmas勳章

pingpingchoi 發表於 17-6-25 15:14
我想脫比堅尼

我係劉X玥嗰間做咗三次full bikini,佢地有sell 我啦,但唔算好勁。
個價錢就18K頭一年保証做12次,之後就三個月一次,直至無曬唔再做。其實呢個價錢我都唔知算唔算貴⋯⋯
但我有join佢地$333 脫毛療程包小腿,前手脾同上手脾,咁除開佢就覺得低d

珍珠宮

pingpingchoi 發表於 17-6-25 15:31

Swisx x 你做咩部位

上手臂

珍珠宮

BKXmas勳章

sekingdom 發表於 17-6-25 15:34
我係劉X玥嗰間做咗三次full bikini,佢地有sell 我啦,但唔算好勁。
個價錢就18K頭一年保証做12次,之後就 ...

呢間好似好sell,上網好多人講
因為我打算join $1000內,我唔求永久,想少啲就ok

禁止訪問

國民生產總值:210

男爵府

國民生產總值:7390

BKXmas勳章

應該冬天做

大宅

BKXmas勳章

ddbb0099 發表於 17-7-1 23:18
應該冬天做

無諗過個post 咁多JM 回,多謝大家意見。

請問點解要冬天開始會比較好?
Thx

大宅

BKXmas勳章

Btw, 我仲打去買過一間叫medixxxxxxx
8K 包一世
但比起mxxxx 果d真係貴一截,所以要考慮下,師奶仔想要平靚正

公爵府

國民生產總值:29999

BKXmas勳章

Lumixxx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎