用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 317|主題: 920232

好後悔未買雨褸...

翡翠宮

國民生產總值:77898

BKXmas勳章 2017媽媽節

又大風又大雨,之前12蚊店買既雨褸又喺公司,大獲

leung2888    發表於 17-6-13 09:29

男爵府

國民生產總值:9770

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 想生BB熱投

回覆樓主:

我有

男爵府

國民生產總值:5161

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

李豆豆 發表於 17-6-13 07:53

但係好乞人憎,唔落雨果陣,行過又唔會諗住去買件雨褸

水晶宮

國民生產總值:61429

BKXmas勳章

回覆樓主:

但著雨褸搭車點搞.....?濕淋淋咁上車,有時多人又除唔到,人地又會被整濕

大宅

國民生產總值:3893

BKXmas勳章

星期六晚行過買左件比亞仔返學傍身

翡翠宮

McDonna 發表於 17-6-13 07:55
但係好乞人憎,唔落雨果陣,行過又唔會諗住去買件雨褸

係,我之前有睇過架,見咁貴冇買...

翡翠宮

fatchu@home 發表於 17-6-13 07:58
但著雨褸搭車點搞.....?濕淋淋咁上車,有時多人又除唔到,人地又會被整濕
...

我搭西鐵,上到西鐵站可以除

翡翠宮

LLMan 發表於 17-6-13 07:59
星期六晚行過買左件比亞仔返學傍身

仔就一早有喇,係我冇啫

珍珠宮

國民生產總值:42025

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我屋企有幾件雨衣今朝細女先將書包揹在前,再穿雨衣,到MTR站就可以除雨衣放入袋,再搭車

大宅

BKXmas勳章

701003 發表於 17-6-13 08:03
我屋企有幾件雨衣今朝細女先將書包揹在前,再穿雨衣,到MTR站就可以除雨衣放入袋,再搭車
...

我細女的未買到,M又好似短左D,L又沒碼

水晶宮

國民生產總值:61429

BKXmas勳章

李豆豆 發表於 17-6-13 08:00
我搭西鐵,上到西鐵站可以除

哦,咁就可以,因為我搭巴士小巴,所以有咁諗法!

珍珠宮

國民生產總值:42025

畀面勳章 BKXmas勳章

LLMan 發表於 17-6-13 08:12
我細女的未買到,M又好似短左D,L又沒碼

我女已經中五,買大人size去淘寶,好多款!有D百貨公司有特價,大人細路款式都有,我女果件係藍白色細格仔中褸款,一百蚊多少少就買到,但我穿,似生命麵包,我女瘦,所以俾佢著

大宅

BKXmas勳章

701003 發表於 17-6-13 08:18
我女已經中五,買大人size去淘寶,好多款!有D百貨公司有特價,大人細路款式都有,我女果件係藍白 ...

珍珠宮

國民生產總值:31788

BKXmas勳章

回覆樓主

我睇錯咗「未買樓」

是是但但    發表於 17-6-13 09:25
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

國民生產總值:43082

雞年勳章 BKXmas勳章

今朝同家人去醫院, 落的士時勁大雨, 好彩有件雨褸.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

國民生產總值:10514

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

我今朝見到有大人係著埋雨衣迫上地鐵

大宅

國民生產總值:1057

BKXmas勳章

回覆樓主:

唔只係雨褸,rainboot都應該一樣

男爵府

國民生產總值:5014

2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔著雨褸衣上面D衫都係濕晒, 落雨個個都一樣啦

公爵府

國民生產總值:25354

BKXmas勳章

fatchu@home 發表於 17-6-13 08:18
哦,咁就可以,因為我搭巴士小巴,所以有咁諗法!

我諗住買比c6,但都因為搭車嘅原因,佢叫我唔好買

複式洋房

國民生產總值:391

BKXmas勳章

回覆樓主:

好後悔無買rainboot, 最大獲係對鞋濕左,要焗成日
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎