用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 4231|主題: 933054

為何PPS退不到款給我?

子爵府

國民生產總值:13000

BKXmas勳章

我原先用PPS付款,但之後取消訂單唔買,我自己申請了退款,但6月3日等到現在還是這樣(見下圖), 我過往退款也成功的,但這次我唔覺得再等下去會退到囉,我應怎辦?其實我也試過旺旺支付寶客務,但佢又是叫我等多10天8天,唉~
我沒有實名認證,向來也是用PPS付款,以前退款幾日會收到,好唔明點解戶口今次收不到。
有冇人試過,你們點解決?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:11541

BKXmas勳章

回覆樓主

比你參考下,我上次18日銀行先過到數比我

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我~好~幸~福~呀~

子爵府

BKXmas勳章

咩都唔識 發表於 17-6-13 08:43
比你參考下,我上次18日銀行先過到數比我

咁你未收到之前,成功退款是否寫另一個日期架?而我成功退款寫住6月3日,已過晒期,日日都冇進展。

子爵府

國民生產總值:11541

BKXmas勳章

sn0629 發表於 17-6-13 08:48
咁你未收到之前,成功退款是否寫另一個日期架?而我成功退款寫住6月3日,已過晒期,日日都冇進展。
...

我好似第二日就成日退款,但銀行果part係好慢好慢,耐心等下,如果20日內收唔到錢可同客服講

我~好~幸~福~呀~

男爵府

國民生產總值:5082

BKXmas勳章

我都等緊呀!

子爵府

BKXmas勳章

咩都唔識 發表於 17-6-13 08:56
我好似第二日就成日退款,但銀行果part係好慢好慢,耐心等下,如果20日內收唔到錢可同客服講
...

我見你退款成功是寫住(銀行卡),但我就寫住(繳費靈)好奇怪
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎