自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個仔既同學仔(K1),起碼10個返左學。仲有家長話“點解咁多人唔返?”。3號風球,幼稚園係停課,學校開係比有需要既返,唔係學生鐘唔鐘意返。呻完……

大宅

回覆樓主

一早公佈停課喎

男爵府

fafamama123 發表於 17-6-13 08:56
一早公佈停課喎

係,班家長知道停課,仲帶學生返,原因唔係無人照顧,係屋企悶,睇下邊個同學仔岩玩既一齊返。唉……

大宅

esshowroom 發表於 17-6-13 09:00
係,班家長知道停課,仲帶學生返,原因唔係無人照顧,係屋企悶,睇下邊個同學仔岩玩既一齊返。唉……
...

子爵府

見過有家長答老師:佢想番黎玩學校d玩具
And我要去買餸

是是但但    發表於 17-6-13 09:29

大宅

回覆樓主:

伯爵府

opuyo_kannus 發表於 17-6-13 09:02
And我要去買餸

有問題

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

但又有人鬧點解唔停課,。一個天文台,。滿足不了所有人

伯爵府

回覆 esshowroom 的帖子

下?????

珍珠宮

回覆樓主

有人鬧點解要返學,但有人停課都要返學,真係難為了家嫂

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

天文台同教育局表示好難做,你地呢班嘈橫風橫雨點解要返學,點知就有班橫風橫雨推啲小朋友返學,你地咁玩,人地點做呀

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

esshowroom 發表於 17-6-13 08:54
我個仔既同學仔(K1),起碼10個返左學。仲有家長話“點解咁多人唔返?”。3號風球,幼稚園係停課,學校開係 ...
只係佢地無知,又唔需要呻既,笑笑咪算囉。

公爵府

esshowroom 發表於 17-6-13 08:54
我個仔既同學仔(K1),起碼10個返左學。仲有家長話“點解咁多人唔返?”。3號風球,幼稚園係停課,學校開係 ...

你幼稚園真好有開門接收學生,可惜係有部分家長濫用了。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

而家咁好架? 我仔細個讀嘅幼稚園,停課係唔開。

大宅

opuyo_kannus 發表於 17-6-13 09:02
And我要去買餸

個家長好有問題

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

幼稚園都返左學,但小學生家長又嘈做乜唔停課

伯爵府

咪由佢番,有啲屋企冇咩玩真係返學好過,又唔係你小朋友,你呻咩?
#我嗰個今日冇返,困獸鬥ing

大宅

回覆 KAKAMAMAKAKA 的帖子

下 X 2

公爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至