用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
11oC.63%

義工

寵物趣談 今日: 7|主題: 14049

獸醫應該學埋動物傳心術

洋房

國民生產總值:99

BKXmas勳章

講到可以同動物溝通咁巴閉,獸醫學左咪可以直接問隻動物有邊度唔妥,唔洗估估下亂斷症

王國熱話
求救,9個月大bb唔食固體,(有冇媽媽有相同...
固體食物代一餐奶
帶10個月小b去旅行.. 可以點煮飯仔俾佢?
BB十個月便便好難痾

男爵府

國民生產總值:5602

香港地,上達高層,下至基層,大家都以利字行先,獸醫好及任何行業都好都要有愛心,否則香港怎會有温暖?

複式洋房

國民生產總值:414

其實好難相信望住動物張相就傳到心
我信問米多過傳心

珊瑚宮

國民生產總值:108233

BKXmas勳章

回覆樓主:

其實學動物傳心。唔一定個個得。最基本。佢對某些眾生有特別feel 。但如果對寵物有特別feel 。亦有機會feel 到其他眾生。有可以傳心既人唔奇。世事冇奇不有。但最好就真係識同得。唔好老點兼呃人呃錢就可。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

男爵府

國民生產總值:7023

BKXmas勳章

我相架, 因為傳心師講到我同貓貓之間既事

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎