用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

潮流時尚 今日: 129|主題: 84342

[鞋] Rubber Boots大家會選Hunter定Aigle?

伯爵府

國民生產總值:19725

BKXmas勳章

今年經常落雨,日日送返學接放學令我愈來愈心思思想買返對Rubber Boots上網見到Aigle有对係前面綁蝴蝶結,好似幾靚...大家覺得邊個牌子好著d,款好d?兩者價錢哪个較平呢?還是差不多?thanks!

王國熱話
有紅疹但唔想成日幫bb 搽藥膏
請介紹醫治小童氣管敏感醫生?
bb 發燒沒有其他症狀
政府醫院內中2次病毒

公爵府

國民生產總值:28412

BKXmas勳章

我著緊aigle, 未著過hunter.

我覺得睇外形係aigle slim D.

我個對都著左幾年, 幾好.

wcpcelia    發表於 17-6-13 15:00

大宅

國民生產總值:1011

BKXmas勳章

回覆樓主

我兩款都有,Aigle 較為輕巧同修腳D

wcpcelia    發表於 17-6-13 15:00

寶石宮

國民生產總值:265673

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章

Aigle

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:1029

BKXmas勳章

我對係Aigle, 己著幾年, 仲未爛, 想換過對都唔得

複式洋房

國民生產總值:331

我小腿無嘜肉,有無邊個牌子貼腳D?試過aigle 都有D鬆

男爵府

國民生產總值:6048

BKXmas勳章

回覆樓主

Aigle 我就冇着過但我有對Hunter 短筒boot 不過我對偏肥嘅腳都着得落所以...!如果收腳D我覺得Burberry 唔錯!我有對長筒boot 但剛好着得落!

伯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

多謝大家意見!咁似乎Aigle也不錯

伯爵府

BKXmas勳章

ungela914 發表於 17-6-13 19:44
Aigle 我就冇着過但我有對Hunter 短筒boot 不過我對偏肥嘅腳都着得落所以...!如果收腳D我覺得Burbe ...

請問Burberry大約幾錢呢?

男爵府

國民生產總值:6048

BKXmas勳章

pingu_k 發表於 17-6-13 22:49
請問Burberry大約幾錢呢?

我嗰對買咗成八年重好"come" 嗰陣賣$250 USD 而家l 要$2800-$3300 HKD 可看官方網站!

https://hk.burberry.com/womens-boots/rain-boots/

子爵府

國民生產總值:11749

BKXmas勳章

回覆樓主

Aigle

子爵府

國民生產總值:11408

BKXmas勳章

回覆樓主

Aigle for sure

大宅

國民生產總值:2124

pingu_k 發表於 17-6-13 09:42
今年經常落雨,日日送返學接放學令我愈來愈心思思想買返對Rubber Boots上網見到Aigle有对係前面綁 ...

到定係aigle

伯爵府

BKXmas勳章

ungela914 發表於 17-6-13 23:26
我嗰對買咗成八年重好"come" 嗰陣賣$250 USD 而家l 要$2800-$3300 HKD 可看官方網站!

https:// ...

tks a lot!加左吾少啊!

伯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

一面倒支持Aigle!我起初以為Hunter個牌子受歡迎d添(錯覺)

王國會長

國民生產總值:19776

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BKXmas勳章

Hunter好重, 我個對買完著咗唔夠10次
每日望住佢哋就充滿力量啦!

伯爵府

BKXmas勳章

vickymok717 發表於 17-6-14 11:53
Hunter好重, 我個對買完著咗唔夠10次

tks!!重就吾掂了

複式洋房

國民生產總值:204

BKXmas勳章

我後悔買咗hunter, 好硬,我對boots 半高到小腿中間,每次著完都有條痕

Aigle 一對幾錢?邊度買平d?

大宅

國民生產總值:1011

BKXmas勳章

lizachui 發表於 17-6-14 12:17
我後悔買咗hunter, 好硬,我對boots 半高到小腿中間,每次著完都有條痕

Aigle 一對幾錢?邊度買平d?

短大約1200 長就1500左右
而家好似做8折
如去日本 outlet 都好平 700左右都有

子爵府

國民生產總值:10019

BKXmas勳章

選aigle好d, 比Hunter輕好多
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎