用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 3543|主題: 920940

RAINBOOTS 揀 AIGLE 定 HUNTER?  

大宅

國民生產總值:1249

仲有冇其他牌子推介?
買左RIANBOOTS 嘅JM,覺得長好D定短好D?

珍珠宮

國民生產總值:31657

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

買咗Aigle 長boot, 覺得短無咩用

琥珀宮

國民生產總值:151094

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

yanyankaka 發表於 17-6-13 10:25
仲有冇其他牌子推介?

呢2個牌子主打都係素色,我之前係下圖果對,而家想搵返類似既都搵唔返啦 我都想有jm 見到報下料

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:6342

BKXmas勳章

回覆樓主

2樣都有,我會揀aigle,hunter重,但aigle筒偏修腳,肥腿就唔好了

大宅

keroppipooh 發表於 17-6-13 10:36
呢2個牌子主打都係素色,我之前係下圖果對,而家想搵返類似既都搵唔返啦 我都想有jm 見到報下 ...

素色易襯衫丫嘛

不過係雨天著番D colorful鞋,心情都會靚d

大宅

國民生產總值:1717

BKXmas勳章

仲有冇其他牌子推介?

Aigle長boot好焗身,佢slimcut 好貼腳,夏天著真係頂唔順,焗到濕晒唔腳臭至奇,著一次放左lu

依家著緊對日本中桶鬆身款,好得我比較鐘意糖果色,唔係變左賣魚勝

大宅

Maya5488 發表於 17-6-13 10:44
Aigle長boot好焗身,佢slimcut 好貼腳,夏天著真係頂唔順,焗到濕晒唔腳臭至奇,著一次放左lu

依家著緊對 ...

日本牌子果對係ONLINE訂?
係咩牌子?

男爵府

國民生產總值:5764

BKXmas勳章

回覆樓主

Hunter著左幾年,但偏重,去日本時買左對aigle,等開光

水晶宮

國民生產總值:71511

大廚勳章 BKXmas勳章

願我能 發表於 17-6-13 10:40
2樣都有,我會揀aigle,hunter重,但aigle筒偏修腳,肥腿就唔好了

我買呢款。。。粗腿ok
小腿位寬d

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

國民生產總值:1613

BKXmas勳章

2個牌子都有,都係長款,aigle修腳同好著好多,hunter已放埋一邊

大宅

國民生產總值:2594

2017勳章 BKXmas勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都著緊Aigle, 但未著過hunter, 之前試過日本牌子同無印,好重同好快會入水~吾係咁舒服~
而家對Aigle 好正, 輕身又好軟淑~後悔咁遲買!

珍珠宮

國民生產總值:33877

BKXmas勳章

ChloeMa 發表於 17-6-13 10:29
買咗Aigle 長boot, 覺得短無咩用

請問重唔重?

珍珠宮

BKXmas勳章

回覆樓主

有無人知aigle日本買會不會平d?

寶石宮

國民生產總值:261815

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

Aigle
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

BKXmas勳章

仲有冇其他牌子推介?

我未有,但短咪會儲水

伯爵府

國民生產總值:15131

雞年勳章 BKXmas勳章

我買左aigle短,覺得唔錯,聽朋友講長款會比較重.

珍珠宮

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

唔好煩我 發表於 17-6-13 11:20
請問重唔重?

其實唔輕,不過好似輕過hunter

珊瑚宮

國民生產總值:120114

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

唔好煩我 發表於 17-6-13 11:22

aigle 上Amazon uk買啦!

珍珠宮

會呀,我係outlet 買呢對,大概 hkd600+。 返到hk, aigle shop 都有賣緊, 千幾蚊。

水晶宮

國民生產總值:71511

大廚勳章 BKXmas勳章

平。。。

我2015買。。。
香港賣1680。。我個邊買退稅約14xxx yen另外仲有銀聯5%

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎