自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

買咗Aigle 長boot, 覺得短無咩用

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yanyankaka 發表於 17-6-13 10:25
仲有冇其他牌子推介?
買左RIANBOOTS 嘅JM,覺得長好D定短好D?

呢2個牌子主打都係素色,我之前係下圖果對,而家想搵返類似既都搵唔返啦 我都想有jm 見到報下料

子爵府

回覆樓主

2樣都有,我會揀aigle,hunter重,但aigle筒偏修腳,肥腿就唔好了

禁止訪問

大宅

仲有冇其他牌子推介?

Aigle長boot好焗身,佢slimcut 好貼腳,夏天著真係頂唔順,焗到濕晒唔腳臭至奇,著一次放左lu

依家著緊對日本中桶鬆身款,好得我比較鐘意糖果色,唔係變左賣魚勝

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

Hunter著左幾年,但偏重,去日本時買左對aigle,等開光

瑪瑙宮

大廚勳章

願我能 發表於 17-6-13 10:40
2樣都有,我會揀aigle,hunter重,但aigle筒偏修腳,肥腿就唔好了

我買呢款。。。粗腿ok
小腿位寬d

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

虎到金來勳章

2個牌子都有,都係長款,aigle修腳同好著好多,hunter已放埋一邊

大宅

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 熱血金章 秋日勳章 玩具勳章 熱血勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都著緊Aigle, 但未著過hunter, 之前試過日本牌子同無印,好重同好快會入水~吾係咁舒服~
而家對Aigle 好正, 輕身又好軟淑~後悔咁遲買!

珍珠宮

ChloeMa 發表於 17-6-13 10:29
買咗Aigle 長boot, 覺得短無咩用

請問重唔重?

珍珠宮

回覆樓主

有無人知aigle日本買會不會平d?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Aigle
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

仲有冇其他牌子推介?

我未有,但短咪會儲水

珍珠宮

我買左aigle短,覺得唔錯,聽朋友講長款會比較重.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

唔好煩我 發表於 17-6-13 11:20
請問重唔重?

其實唔輕,不過好似輕過hunter

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔好煩我 發表於 17-6-13 11:22

aigle 上Amazon uk買啦!

水晶宮

會呀,我係outlet 買呢對,大概 hkd600+。 返到hk, aigle shop 都有賣緊, 千幾蚊。

瑪瑙宮

大廚勳章

平。。。

我2015買。。。
香港賣1680。。我個邊買退稅約14xxx yen另外仲有銀聯5%

首頁

尾頁

跳至