用戶登入

找回密碼 | 註冊

16oC.71%

義工

自由講場 今日: 784|主題: 943599

跳至
有冇 JM 可以分享下出面既激光脫毛同家用脫毛機

男爵府

國民生產總值:5284

BKXmas勳章

有冇 JM又出過去美容中心脫毛又用過家用脫毛機 , 可以分享下兩者既效果係咪有好大分別 ?

水晶宮

國民生產總值:74087

2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

n年前係出面做過激光脫毛, 其實都幾痛吓, 做咗4次真係出少咗好多, 因為成日要book好麻煩,見出少咗就無再去, 之前再出返但已經無之前咁濃密, 後嚟把心一橫買p字家用彩光自己打, 我覺得方便易用同埋最重要是想打邊個位都得唔洗遂part計,我覺得抵過出面好多

大宅

國民生產總值:3116

BKXmas勳章

alicemic 發表於 17-6-13 10:34
n年前係出面做過激光脫毛, 其實都幾痛吓, 做咗4次真係出少咗好多, 因為成日要book好麻煩,見出少咗就無 ...

可否share是什麼型號?幾錢??
彩光用了之後有冇白d??

大宅

國民生產總值:1885

BKXmas勳章

回覆樓主:

我買左家用彩光,打左兩次,無咩分別
都唔知要幾時先見到效果

水晶宮

國民生產總值:74087

2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

bubu2910 發表於 17-6-13 10:46
可否share是什麼型號?幾錢??
彩光用了之後有冇白d??

型號要返屋企睇下先知, 我係用歐洲造果款,可能有更新型號都未定,我加拿大打咗4次, 係有白到因為毛毛少咗麻,但唔覺白好多, 可能我膚色一向偏深,白咗自己都唔覺

男爵府

國民生產總值:5284

BKXmas勳章

之前見到有 JM 淘左部脫毛機 , 用後覺得如何

珍珠宮

國民生產總值:32963

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我有做laser 做左兩年到 少左好多 但未到完全無
家用最近成日賣廣告個部都好想買丫 但係仲稔ing

複式洋房

國民生產總值:227

BKXmas勳章

amychan784 發表於 17-6-13 18:55
之前見到有 JM 淘左部脫毛機激光脫毛 , 用後覺得如何

我都想知...

男爵府

國民生產總值:7601

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

回覆樓主:

我去現代join左$8000/10次(叫808)
照果唔夠30mins咁就$800……
想認識多啲屯門友

版主

國民生產總值:117872

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

我出去做muxee,$288彩光任做加拿大,做左約十次幾乎清晒。
我女未夠18歲無得做,手毛腳毛又多。前排想淘,我c6睇唔過眼終於買左philips俾我 。岩岩用左一次(我主要電腳毛),明顯地有效因爲即時電到條毛孿左

珍珠宮

國民生產總值:30211

BKXmas勳章

alicemic 發表於 17-6-13 10:53
型號要返屋企睇下先知, 我係用歐洲造果款,可能有更新型號都未定,我加拿大打咗4次, 係有白到因為毛毛少 ...

有沒有牌子提供?

禁止訪問

國民生產總值:451

BKXmas勳章

侯爵府

國民生產總值:22422

BKXmas勳章

Charlotte_mom 發表於 17-6-25 14:06
我出去做muxee,$288彩光任做加拿大,做左約十次幾乎清晒。
我女未夠18歲無得做,手毛腳毛又多。前排想淘, ...

m記使唔使簽約同埋俾一筆錢先?定每次288鬆人?thx

珍珠宮

BKXmas勳章

carchanol 發表於 17-6-30 22:31
Yaman彩光嫩膚脫毛機, 呢部我用左2次有啲毛已經冇再生, 同埋你會feel到啲毛出得好慢!!不過我買佢最主要係因 ...

家用彩光真係做到幼同細嫁?
咁點解用咁多錢做激光

珍珠宮

BKXmas勳章

Yaman彩光嫩膚脫毛機, 呢部我用左2次有啲毛已經冇再生, 同埋你會feel到啲毛出得好慢!!不過我買佢最主要係因 ...

嫩膚頭係跟機有?
我上網睇要4000蚊

珍珠宮

BKXmas勳章

Charlotte_mom 發表於 17-6-25 14:06
我女未夠18歲無得做,手毛腳毛又多。前排想淘, ...

唔sell你其他部位脫?
飛利浦個部成4000幾嫁

珍珠宮

國民生產總值:48138

環保接龍勳章 BKXmas勳章

請問係咪得一個型號? 脫毛時痛嗎
大家好,我是子悠~~

大宅

國民生產總值:1616

親子王國15週年勳章

之前做過幾次激光,但好似係808黎,無乜效果
最近買左部彩光脫毛機,暫時覺得效果唔錯,對腳仲白左

男爵府

國民生產總值:5392

BKXmas勳章

如果比較多毛,都係出去做一車轉激光先啦,我N年前D記做underarm, 小腿,手臂,其實都清得7788,不過前幾個月手痕買咗部braun, 諗住自己清bikini同腳趾幾條毛,做咗成10次都得少少效果,如果靠呢部野做全身,我諗我無咁好耐性

禁止訪問

國民生產總值:451

BKXmas勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎