用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 4226|主題: 910480

有冇 JM 可以分享下出面既激光脫毛同家用脫毛機

大宅

國民生產總值:3991

BKXmas勳章

有冇 JM又出過去美容中心脫毛又用過家用脫毛機 , 可以分享下兩者既效果係咪有好大分別 ?

水晶宮

國民生產總值:71724

2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

n年前係出面做過激光脫毛, 其實都幾痛吓, 做咗4次真係出少咗好多, 因為成日要book好麻煩,見出少咗就無再去, 之前再出返但已經無之前咁濃密, 後嚟把心一橫買p字家用彩光自己打, 我覺得方便易用同埋最重要是想打邊個位都得唔洗遂part計,我覺得抵過出面好多

大宅

國民生產總值:2880

BKXmas勳章

alicemic 發表於 17-6-13 10:34
n年前係出面做過激光脫毛, 其實都幾痛吓, 做咗4次真係出少咗好多, 因為成日要book好麻煩,見出少咗就無 ...

可否share是什麼型號?幾錢??
彩光用了之後有冇白d??

大宅

國民生產總值:1749

BKXmas勳章

回覆樓主:

我買左家用彩光,打左兩次,無咩分別
都唔知要幾時先見到效果

水晶宮

國民生產總值:71724

2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

bubu2910 發表於 17-6-13 10:46
可否share是什麼型號?幾錢??
彩光用了之後有冇白d??

型號要返屋企睇下先知, 我係用歐洲造果款,可能有更新型號都未定,我加拿大打咗4次, 係有白到因為毛毛少咗麻,但唔覺白好多, 可能我膚色一向偏深,白咗自己都唔覺

大宅

國民生產總值:3991

BKXmas勳章

之前見到有 JM 淘左部脫毛機 , 用後覺得如何

公爵府

國民生產總值:27163

開心吸收勳章 動物勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我有做laser 做左兩年到 少左好多 但未到完全無
家用最近成日賣廣告個部都好想買丫 但係仲稔ing

複式洋房

國民生產總值:113

BKXmas勳章

amychan784 發表於 17-6-13 18:55
之前見到有 JM 淘左部脫毛機激光脫毛 , 用後覺得如何

我都想知...

男爵府

國民生產總值:5907

美好大世界2017勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我去現代join左$8000/10次(叫808)
照果唔夠30mins咁就$800……
想認識多啲屯門友

版主

國民生產總值:108935

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

我出去做muxee,$288彩光任做加拿大,做左約十次幾乎清晒。
我女未夠18歲無得做,手毛腳毛又多。前排想淘,我c6睇唔過眼終於買左philips俾我 。岩岩用左一次(我主要電腳毛),明顯地有效因爲即時電到條毛孿左

公爵府

國民生產總值:29650

BKXmas勳章

alicemic 發表於 17-6-13 10:53
型號要返屋企睇下先知, 我係用歐洲造果款,可能有更新型號都未定,我加拿大打咗4次, 係有白到因為毛毛少 ...

有沒有牌子提供?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎