用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

寵物趣談 今日: 5|主題: 13646

呻下**我媽又亂擺野比狗狗偷食~

民房

國民生產總值:23

相信如果大家係同屋企人住而又有養狗的話,應該呢啲事情好常見發生。

我媽又將啲餸頭餸尾放係枱上面(我完全唔知),然後走左去訓教⋯隔左無耐我隻狗食晒!唉⋯已經唔係第一次!亦都經常發生,一星期至小有一次!

已經傾過、嘈過、都係咁!次次都係咁⋯
我隻狗唔細啦,唔可以再成日亂食野!

我覺得好攰⋯
有搵緊地方搬,但問心宜家啲租真係好貴~

唉⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

****呻下姐

王國熱話
有冇人飲過王朝滴雞精同田原香?
有沒有陪月黑名單網架?
28坊可以用普通煲湯煲煲來飲嗎
自己坐月

大宅

國民生產總值:2256

回覆樓主

我試過一次,隻衰狗竟然食曬成盒我老公買ge 海綿蛋糕。好大盒下。

好彩我隻係細狗,好多地方佢搵唔到

寶石宮

國民生產總值:258615

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

你同阿媽講 “動物睇一次醫生好貴架” 可能有幫助
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

民房

esmehouse 發表於 17-6-14 11:55
你同阿媽講 “動物睇一次醫生好貴架” 可能有幫助

佢知嫁!我成日都有咁同佢講~

複式洋房

國民生產總值:337

回覆樓主

自己呀媽至少冇隔夜仇,我隻狗比我奶奶整死左

民房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
香寶 發表於 17-6-17 23:36
自己呀媽至少冇隔夜仇,我隻狗比我奶奶整死左

無話隔唔隔夜仇.... 只不過大家都錫狗的話,係未應該注意下呢~

整死左就⋯⋯⋯⋯真係唔知點面對
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎