用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 32|主題: 123449

快1年

複式洋房

國民生產總值:224

BKXmas勳章

之前發現姐姐有避孕藥,近排發現她周圍識男人,有香港人,有黑人,一放假周圍搵人陪,仲有d miss you,never forget we meet before之類msg!清潔、湊小朋友都好好,會陪我囝讀書、教佢識字!

大家認為我應該續約嗎?

王國熱話
A-Z 香港名勝或地區 / 世界各地名勝 / 國家...
A-Z 英文名 順序接
五行順序接龍
十天干順序接龍

男爵府

國民生產總值:5883

BKXmas勳章

回覆:快1年

No.

男爵府

國民生產總值:5543

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章

No,如果到佢有咗時就唔炒得,仲有唔知佢會唔會帶埋啲性病返屋企﹗

珍珠宮

國民生產總值:37714

BKXmas勳章

aptcan 發表於 17-6-13 16:58
No,如果到佢有咗時就唔炒得,仲有唔知佢會唔會帶埋啲性病返屋企﹗

同意。
所以不是考慮一年後會否續約, 而是現階段要否換人。

瑪瑙宮

國民生產總值:137965

BKXmas勳章

sheepbb2015 發表於 17-6-13 10:51
之前發現姐姐有避孕藥,近排發現她周圍識男人,有香港人,有黑人,一放假周圍搵人陪,仲有d miss you,neve ...

清潔、湊小朋友都好好,
完約再找新。
有避孕藥。好過周圍識男人,有香港人,有黑人冇避孕

好多年青男生和外傭拍拖。
男性偏愛外傭????

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

男爵府

國民生產總值:6516

BKXmas勳章

sheepbb2015 發表於 17-6-13 10:51
之前發現姐姐有避孕藥,近排發現她周圍識男人,有香港人,有黑人,一放假周圍搵人陪,仲有d miss you,neve ...

私生活太濫!
我會換人

複式洋房

BKXmas勳章

birdbird 發表於 17-6-13 17:10
同意。

好工人難求!我好矛盾!

複式洋房

BKXmas勳章

細姐姐 發表於 17-6-13 17:32
私生活太濫!
我會換人

好工人難求!我好矛盾!

複式洋房

BKXmas勳章

birdbird 發表於 17-6-13 17:10
同意。

好工人難求!我好矛盾!

複式洋房

BKXmas勳章

tommy715 發表於 17-6-13 13:11
No.

好工人難求!我好矛盾!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎