用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 551|主題: 251205

急問: 其中一張機票名寫漏英文名,可以點?hkexpress

男爵府

國民生產總值:6536

BKXmas勳章

可以點改?30 號出發,會唔比改?

珍珠宮

國民生產總值:44533

畀面勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

tmtmtm 發表於 17-6-13 10:58

比錢改,直接打去改手

大宅

國民生產總值:1675

BKXmas勳章

咋咋臨打去hk express問啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

BKXmas勳章

ada29 發表於 17-6-13 11:02
比錢改,直接打去改手

不停打唔通, 已send email

珍珠宮

國民生產總值:44533

畀面勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

tmtmtm 發表於 17-6-13 11:07
不停打唔通, 已send email

尋日打風,今一定好忙啦,你srnd左email等佢地覆,有冇試過網上自己改唔改到呢?

別墅

國民生產總值:521

BKXmas勳章

要打去改, 少改動加字或改字就 $300, 會即時改到~

子爵府

國民生產總值:11732

BKXmas勳章

比$$就OK
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

BKXmas勳章

ada29 發表於 17-6-13 11:41
尋日打風,今一定好忙啦,你srnd左email等佢地覆,有冇試過網上自己改唔改到呢?
...

已send

男爵府

BKXmas勳章

Kellymummum 發表於 17-6-13 12:42
要打去改, 少改動加字或改字就 $300, 會即時改到~

別墅

國民生產總值:585

BKXmas勳章

tmtmtm 發表於 17-6-13 10:58

有次我男朋友打錯左個我名
eg xxuxx 打左 xxxux
去到櫃枱既時候免費改到 不過話下次要收錢!

都試過我打漏左男朋友英文名.. 最後識人搞掂左! 不過問過其實都係小事!

伯爵府

國民生產總值:18617

BKXmas勳章

改完要再send passport 正頁去。
未必批

我比錢改完,再send email 都話唔批

男爵府

BKXmas勳章

jenny620hk 發表於 17-6-13 12:48
有次我男朋友打錯左個我名
eg xxuxx 打左 xxxux
去到櫃枱既時候免費改到 不過話下次要收錢!

可以幫手?收$ 也唔緊要, thx

複式洋房

國民生產總值:174

試過當日在機場改到,冇收$

男爵府

BKXmas勳章

TABOU 發表於 17-6-13 14:29

係(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

天珠殿

國民生產總值:890128

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

TABOU 發表於 17-6-13 14:29
冇收$

子爵府

國民生產總值:11313

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆 tmtmtm 的帖子

你試吓打去問,可能未必要錢,我仔上次網上買又係唔記得打英文名,但最後都無事,照上機。

大宅

國民生產總值:2733

BKXmas勳章

回覆樓主

個名差好遠係唔俾改. 英文字母不能相差3個字母以上. 打少左應該易搞好多. Chan tai man. 如果只輸入chan tai / chan man應該都可以上到機. 英文有姓和名之外還有middle name / nickname.

大宅

BKXmas勳章

回覆樓主

打少tom / mary一定無問題. 唔洗俾錢改

男爵府

BKXmas勳章

waiwai_wai 發表於 17-6-13 15:09
打少tom / mary一定無問題. 唔洗俾錢改

我係打小左"tommy "

大宅

BKXmas勳章

tmtmtm 發表於 17-6-13 15:15
我係打小左"tommy "

一定無問題. 有d外國人個名水蛇春咁長. 外國航空公司只會打chan tai. Man都唔會打
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎