用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 922|主題: 909545

想同小朋友搞生日會, 但無時間籌備

複式洋房

國民生產總值:139

我同老公都要返工, 無時間幫小朋友籌備生日會, 有無d地方可以籌備哂小朋友既生日會架?

大宅

國民生產總值:2153

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

冒險樂園或者麥當勞都可以

珍珠宮

國民生產總值:31484

BK Milk勳章 BKXmas勳章

麥當努

男爵府

國民生產總值:9817

BKXmas勳章

回覆樓主:

麥當勞真方便

大宅

國民生產總值:2327

BKXmas勳章

回覆 jammy1212 的帖子

海洋公園

大宅

國民生產總值:4918

BKXmas勳章

麥當勞 , 搞掂哂

水晶宮

國民生產總值:51628

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

jammy1212 發表於 17-6-13 11:44
我同老公都要返工, 無時間幫小朋友籌備生日會, 有無d地方可以籌備哂小朋友既生日會架? ...

冒險樂園
可訂到智,banner,送蛋糕,有遊戲區,有小朋友回禮禮物
KFC,包埋食物(套餐)有小朋友回禮禮物,遊戲姐姐玩遊戲
m記,包埋食物(散叫)有小朋友回禮禮物,遊戲姐姐玩遊戲

複式洋房

國民生產總值:106

M記依家應該唔興架啦
多數人都租party room或者club house...不過要自己搞都幾花時間架

複式洋房

國民生產總值:109

我同你一樣都係working mama,所以聽其他媽媽介紹去左挪亞方舟個邊搞生日會,有人幫你安排晒活動,好方便!

男爵府

國民生產總值:5883

BKXmas勳章

boxPP1 發表於 17-6-13 15:53
M記依家應該唔興架啦
多數人都租party room或者club house...不過要自己搞都幾花時間架 ...

我樓下M記
每個星期都有人搞
應該仲興

大宅

國民生產總值:4762

BKXmas勳章

boxPP1 發表於 17-6-13 15:53
M記依家應該唔興架啦
多數人都租party room或者club house...不過要自己搞都幾花時間架 ...

對我嚟講唔理興唔興,係覺得地方太細時間又趕。好想知仲有乜地方好玩...

樓主budget 係咩?

伯爵府

國民生產總值:17777

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

我女上次去j-plus, 果度有簡單佈置,遊戲區,可代訂到會,亦可加錢加活動。自己只係訂蛋糕同準備回禮禮物就得。

複式洋房

國民生產總值:454

我個囡就黎4歲,都諗緊幫唔幫佢搞生日party好

複式洋房

drizzle 發表於 17-6-13 12:43
冒險樂園
可訂到智,banner,送蛋糕,有遊戲區,有小朋友回禮禮物
KFC,包埋食物(套餐)有小朋友回禮禮物, ...
但KFC, m記成日食, 所以都唔考慮係呢d地方搞

侯爵府

國民生產總值:21306

BKXmas勳章

tantanmama 發表於 17-6-13 22:25
我女上次去j-plus, 果度有簡單佈置,遊戲區,可代訂到會,亦可加錢加活動。自己只係訂蛋糕同準備回禮禮物就 ...

請問j plus喺邊同點收費

大宅

國民生產總值:1763

BKXmas勳章

Party Room!! 我女1歲生日都係係Party Room度搞,我咩都冇理過,佢地安排好哂有人影相、食物、回禮禮物,去到食完玩完又唔哂執!好爽!!

複式洋房

water667 發表於 17-6-13 22:19
我同你一樣都係working mama,所以聽其他媽媽介紹去左挪亞方舟個邊搞生日會,有人幫你安排晒活動,好方便! ...
有咩活動玩架? 我怕悶親囝囝d朋友, 唔夠時間親自搞但又怕去錯地方搞到氣氛好差!

侯爵府

國民生產總值:20102

BKXmas勳章

回覆樓主:

麥當勞而家仲好興喎 ,又啱食又方便。
又唔駛去工業區。

侯爵府

國民生產總值:20102

BKXmas勳章

water667 發表於 17-6-13 22:19
我同你一樣都係working mama,所以聽其他媽媽介紹去左挪亞方舟個邊搞生日會,有人幫你安排晒活動,好方便! ...

咁遠

伯爵府

國民生產總值:16071

BKXmas勳章

回覆樓主:

funzone, 訂 pizza蛋糕送到場
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎