自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章

回覆樓主:

如果事件係百份百真事,黃生可能真係瘀咗。但就顯得啲空姐無知,井底之蛙,坦白講,大把體育明星,電影明星好紅但空姐都未必識得哂認得哂,個客講乜,你咪哦囉,有需要自爆自己嘅無知,識人係米奇咩?

就算真係要當笑話,要網上唱人,又有無必要放埋人地張相? 暗示先高招,自己玩到咁,咪蠢囉,連個專頁都無埋。

而阿黃生又真係多謝你喎,做藝人最緊要有新聞,那怕係瘀事,你地班九十後咪笑囉,5,6,7,80後就會有人好雀躍㗎啦。

始終贏果個都係黃生,空姐點計都係輸

侯爵府

回覆樓主

而家係韓星風,唔識唔出奇,莫說係過氣港星。

侯爵府

ChingYee123 發表於 17-6-15 21:12
作故仔當笑話係群組度吹下水唔出奇喎!

邊有人咁ON 居專登走去「廚房」搵人講今日唔影相唔簽名?傻子先會 ...

你同我老公諗法完全一樣,完全自篇自導自演

子爵府

如果係真既黃生咁做係(emoji)d,不過佢冇錯喎,又冇騷擾到人。係個90後空姐有問題,佢吾識人係佢少見識,都吾緊要,冇必要放上網唱人囉。好驚問第時空姐拎多個包食,又被人放上網話個乘客大食
為什麼我們90後質素咁低

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ChingYee123 發表於 17-6-13 23:22
佢係老土!但某些空姐言行好唔得,無禮貌同白痴!

個空姐搞笑,世界上咁多名人,佢識得又知道幾多個吖?!佢唔識,只可以怪自己見識少。
如果真係有呢單野,咁個空姐照做就得,又唔係有咩難度,洗咩在網上唱個客,搞壞埋公司形象tim!!!

首頁

尾頁

跳至