親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

睇唔明長島水上樂園入場費的分別,有無JM識睇日文? 謝謝。

http://www.nagashima-onsen.co.jp/spaland/pool/index.html/

禁止訪問

大宅

clubman1800 發表於 17-6-13 13:55
簡單的講, 如果你只打算玩水上樂園, 無諗住玩機動遊戲 ( 或不買機動遊戲 Pass, 每個 Game 單次付費 ), 買 Y ...

感謝你啊

禁止訪問

男爵府

育兒性格勳章

clubman1800 發表於 17-6-13 14:50
不用感謝, 以身相許 + 送埋層樓比我就可以了.

水上樂園入面是否每個遊戲再俾錢?
定係冇收費,只要排隊就得?

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 bb1027 的帖子

水上樂園除咗食飯之外,無咩要俾,但係提提裡面有條河道,你見到好多人有大水泡係度飄浮,全部都係自己買或者自己帶去(佢有電動bump,可以排隊吹氣),如果係場內買水泡佢會有好多款俾你揀,但係都好貴。佢仲有個人造浪既地方你玩,我覺得你無水泡或者浮板其實無咁好玩。裡面有個好似legoland既滑水梯,又有大桶倒水落黎,果度d水其實係好凍,7月暑假咁熱,佢d水係冰水咁凍,記得同小朋友著保暖衣,否則排隊果陣會好凍下。

大宅

stepchk 發表於 17-6-30 09:29
回覆 bb1027 的帖子

水上樂園除咗食飯之外,無咩要俾,但係提提裡面有條河道,你見到好多人有大水泡係度飄浮, ...

請問係咪淨係個度d水先凍?其他都係正常?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 最愛爸媽 的帖子

主要係好似LEGOLAND咁既滑水梯D水好凍,企係度排隊又有D風既話就會好易冷襯,飄浮D水都唔算凍,佢地差唔多個幾鐘就會趕晒D人上水休息下個池,同埋做下WARM UP動作,咁呢段時間D人會浸係溫泉水位置,果度D池水係暖水,等D人無咁易冷親。

別墅

stepchk 發表於 17-7-4 15:35
回覆 最愛爸媽 的帖子

主要係好似LEGOLAND咁既滑水梯D水好凍,企係度排隊又有D風既話就會好易冷襯,飄浮D水 ...

請問可否在泳衣外加穿T-shirt

珊瑚宮

回覆 SEPA 的帖子

入去都係日本人多,我好少見人加t shirt, 佢地多數穿保暖衣或者長袖泳衣

別墅

clubman1800 發表於 17-6-13 13:55
簡單的講, 如果你只打算玩水上樂園, 無諗住玩機動遊戲 ( 或不買機動遊戲 Pass, 每個 Game 單次付費 ), 買 Y ...

買Wide pass ,可分開兩日用嗎?因會住一晚。

禁止訪問

大宅

可以著T, 我見有伯伯著自己衫同孫玩

複式洋房

Sue^_^ 發表於 17-7-24 19:42
可以著T, 我見有伯伯著自己衫同孫玩

著短牛仔褲我都見過。。。

大宅

kingsley1011 發表於 17-7-27 23:29
著短牛仔褲我都見過。。。

是否可3:00後入場?同浸溫泉是否相同地方?

複式洋房

Samba 發表於 17-7-27 23:34
是否可3:00後入場?同浸溫泉是否相同地方?

水上樂園收五點

複式洋房

clubman1800 發表於 17-7-24 17:30
Pass 只限當天使用

我在網頁 搵唔到有 2-Day Pass, 你如果住長島酒店, 試下去問酒店有無比住客用的兩日套 ...

住客在酒店lobby 可買

大宅

kingsley1011 發表於 17-7-28 09:03
水上樂園收五點

點解我睇資料是收8:00pm?

複式洋房

Samba 發表於 17-7-28 09:08
點解我睇資料是收8:00pm?

如下

首頁

尾頁

跳至