用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
11oC.63%

義工

自由報料 今日: 187|主題: 256938

跳至
大家樂:雞髀石板街紅豆冰$29  

大宅

國民生產總值:1200

BKXmas勳章

FiFiMa    發表於 17-6-14 17:15
SiuBBee    發表於 17-6-13 21:21

珍珠宮

國民生產總值:31594

BKXmas勳章

伯爵府

國民生產總值:16324

BKXmas勳章

iris2045 發表於 17-6-13 12:29

上期做脾+紅豆冰$25

今期多一球D牌雪糕, 就賣貴$4了

btw, 呢排咁熱
如果Take away, 球雪糕咪好快溶囉

大宅

國民生產總值:1125

FUN享自然‧郊遊一夏 BKXmas勳章

dreyers 一球4蚊

男爵府

國民生產總值:9227

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

琴日打風放工去食,揀咗滷水雞髀,好滿足。咁岩琴日杯紅豆冰又好好飲,平時嗰啲紅豆,就會有啲硬。
見到大約10個客人,有六七個都係叫呢一款石板街雪糕紅豆冰。

stagea    發表於 17-6-13 17:04

侯爵府

國民生產總值:24308

畀面勳章 陪月勳章 BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:3323

BKXmas勳章

回覆樓主

男爵府

國民生產總值:7963

BKXmas勳章

琴日食咗,球雪糕"大"到呢......我仲要堂食喎
不過當食一隻炸脾+紅豆冰,$29都算平

男爵府

國民生產總值:9283

BKXmas勳章

回覆樓主

天珠殿

國民生產總值:944205

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

國民生產總值:18583

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

無雪糕仲抵

phoebe_ming5    發表於 17-6-13 17:44
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

大宅

國民生產總值:3536

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:4099

BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

水晶宮

國民生產總值:74630

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

伯爵府

國民生產總值:16324

BKXmas勳章

艾菲BB 發表於 17-6-13 13:36
琴日食咗,球雪糕"大"到呢......我仲要堂食喎
不過當食一隻炸脾+紅豆冰,$29都算平
...
未有時間去食, 你個"大" 係咪反話?

男爵府

國民生產總值:7963

BKXmas勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 17-6-13 15:23
未有時間去食, 你個"大" 係咪反話?

平時畢雪糕係一球,但我飲果係一"塊"雪糕,仲要同個杯面成平面....冇好似圖片咁凸出...

伯爵府

國民生產總值:17295

BKXmas勳章

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:79516

畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:9227

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

艾菲BB 發表於 17-6-13 15:50
平時畢雪糕係一球,但我飲果係一"塊"雪糕,仲要同個杯面成平面....冇好似圖片咁凸出...
...

我嗰杯係大半球,絕對唔係一個波,但係我都好滿足。
我先飲咗呢杯雪糕紅豆冰,後食隻滷水雞髀

彩鑽殿

國民生產總值:627832

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎