用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 316|主題: 55924

邊到有即日可以超結構?

侯爵府

國民生產總值:24471

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

朋友話威院冇得照要揾私家,佢問過好多診所都排到8月,有冇jm知邊到有即日或冇咁多人排嘅診所呢?thx

大宅

國民生產總值:1511

BKXmas勳章

我諗即日難dd,婦科/婦產科睇醫生都難約即日,除非緊急事。
個人認為book到一星期睇已經算快。

複式洋房

國民生產總值:154

BKXmas勳章

回覆樓主:

元朗陸加寧有呀!我之前都係去佢到,雖然佢講野好串,不過佢可以即日同唔貴

大宅

國民生產總值:1128

BKXmas勳章

nsxbobo 發表於 17-6-13 12:35
朋友話威院冇得照要揾私家,佢問過好多診所都排到8月,有冇jm知邊到有即日或冇咁多人排嘅診所呢?thx:fortu ...

油麻地石岳容,我試過即日

大宅

國民生產總值:3429

BKXmas勳章

王紹宏,如果無指定日期和時間,應該都快

洋房

國民生產總值:54

中環劉子健...都幾好

洋房

國民生產總值:58

回覆樓主

我去中环私家咖,打电话预约3日咯…如果你有需要,我可以比埋个电话你,费用共2500蚊,有相同碟

大宅

國民生產總值:4238

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

朋友話威院冇得照要揾私家,佢問過好多診所都排到8月,有冇jm知邊到有即日或冇咁多人排嘅診所呢?thx:fortu ...

可以試下王紹宏

複式洋房

國民生產總值:226

你大概幾時要照?

男爵府

國民生產總值:8350

想生BB熱投 BKXmas勳章

邊度都冇
I am Agent P

複式洋房

國民生產總值:164

BKXmas勳章

hedhed 發表於 17-6-18 20:17
邊度都冇

即日真係好難,全部都咁full! 你可以試下打俾高錦安醫生睇下加唔加到俾你,母胎醫生黎,信得過!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎