用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 37|主題: 253458

請問香港仔補習,可以分享一下嗎?謝

男爵府

國民生產總值:5333

認識瑞士牛牛第三回 好媽媽勳章 BKXmas勳章

有好多間,大家可以分享一下嗎?謝謝

大宅

國民生產總值:4063

BKXmas勳章

cathyb 發表於 17-6-13 12:48
有好多間,大家可以分享一下嗎?謝謝

我個女補緊朗研,平日做哂功課,温埋默書先可以走,但要你個小朋友唔怕鬧先得我個女補得幾好

wcpcelia    發表於 17-6-13 14:02

男爵府

馬騮狗 發表於 17-6-13 12:56
我個女補緊朗研,平日做哂功課,温埋默書先可以走,但要你個小朋友唔怕鬧先得我個女補得幾好
...

請問在哪裡?有無溫習默書等

大宅

BKXmas勳章

cathyb 發表於 17-6-13 13:10
請問在哪裡?有無溫習默書等

一定温架,唔識默唔可以走。我個女嘅同學仔,夜晚九點幾仲响補習社(佢唔合作)响手撕雞樓上,15樓。

男爵府

馬騮狗 發表於 17-6-13 13:25
一定温架,唔識默唔可以走。我個女嘅同學仔,夜晚九點幾仲响補習社(佢唔合作)响手撕雞樓上,15樓。
...

唔該晒,等我睇下先

大宅

BKXmas勳章

馬騮狗 發表於 17-6-13 13:25
...

佢今年小五,啱啱呈一。日日都要做幾份練習(平時都有做,無宜家咁多)29/5嗰日想同佢請假去玩,都唔批話要温習,準備呈分試。平時返到屋企只係簽名,默書測驗,我一响都唔理。只係考試同佢温下!都0K

男爵府

回覆樓主:

謝謝分享
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎